2777
2789
عنوان

ازدواج

194 بازدید | 19 پست

من دختر۲۵سالم ۱بار ازدواج ناموفق داشتم وشدیدا دلم مخادازدواج کنم یه جوری شدم انگارافسردگی گرفتم.تنهام فقط مخام به ارامش برسم.خاستگارهم اوایل اومدقبول نکردم الان دیگه خاستگارندارم.خیلی ازاین قضیه رنج میبرم بخدا عصبی میشم وقتی میبینم یه نفرباشوهرش خیلی خوشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفر برو رو پای خودت باش من نمیدونم چرا برا شوهر انقدر دستو پا میزنید

اخه پولشوندارم برم سفر بااین خانواده ی که من دارم تاسرکوچه نمیتونم برم بعدسفربرم‌.بخداخیلی وضعیتم بده فقط دلم مخادیاتنهازندگی کنم یاباشوهرم زیریه سقف باشم

[QUOTE=100230576]اخه پولشوندارم برم سفر بااین خانواده ی که من دارم تاسرکوچه نمیتونم برم بعدسفربرم‌.بخداخیلی وضعیتم بد ...[/QUOTEتنها زندگي كن اين زندگي توعه برو صيغه بشو ولي شوهر نكن اصلا دوباره

ميخواي چيمكار شوهر راحت داري زندگي ميكني ديگه خير ميخواستي ببيني از اولي ميديدي

باورکنین من خیلی زن بسازی ام.اون اولی دیگه عمرابتونه مث من پیداکنه ولی خانواده ام خیلی گیرن.دیگه اعصاب ندارم.دلم مخاددرس بخونم امانه پولشودارم نه خانوادم میزارم فقط میگن شوهر

تنها زندگی کن بخدا بهتر از آقا بالا سره

اگه نتونم تاسال اینده ازدواج کنم ازخانوادم جدامیشم ومیرم تنهایی سرکاروزندگی مجردی میکنم.خیلی داغونم چندبارخودکشی کردم چون دیگه خسته شدم ازاین زندگی

باورکنین من خیلی زن بسازی ام.اون اولی دیگه عمرابتونه مث من پیداکنه ولی خانواده ام خیلی گیرن.دیگه اعص ...

کار کن پول دانشگاه در بیار

برو کاشت ناخن مژه یاد بگیر برو تو یه سالن پول درس خوندن در بیار 

اگه نتونم تاسال اینده ازدواج کنم ازخانوادم جدامیشم ومیرم تنهایی سرکاروزندگی مجردی میکنم.خیلی داغونم ...

فکر ازدواج نشو خودت رو پای خودت باش اگه خودت نخوای خودتو بلند کنی کسی نمیاد بلندت کنه 

کار کن پول دانشگاه در بیار برو کاشت ناخن مژه یاد بگیر برو تو یه سالن پول درس خوندن در بیار 

مگه میشه بااین خرجای الان.خیلی دوسدارم درسموادامه بدم چون واقعا درسم خوب بودخاک توسرم بااون اشتباه اولی که کردم شوهرکردم

مگه میشه بااین خرجای الان.خیلی دوسدارم درسموادامه بدم چون واقعا درسم خوب بودخاک توسرم بااون اشتباه ا ...

دانشگاه آزاد ترمی یع تومن یکو پونصد میشه من الان دانشجوام دیگه چرا نشه

ماهی 3تومن در بیاری بسه

دانشگاه آزاد ترمی یع تومن یکو پونصد میشه من الان دانشجوام دیگه چرا نشه ماهی 3تومن در بیاری بسه

دانشگاه علمی کاربردی مخام برم رفتم صحبتم کردم.رشته ی مدیریت فقط بایدیه کارپیداکنم هرچه زودترتابتونم به درسم برسم

دانشگاه علمی کاربردی مخام برم رفتم صحبتم کردم.رشته ی مدیریت فقط بایدیه کارپیداکنم هرچه زودترتابتونم ...

علمی کاربردی که ارزون تر

اگه حرفه ای بلدی برو دنبال همون نه برو یه چیزی یاد بگیر آخرین درجه کم کم از منشی فروشندگی شروع کن

علمی کاربردی که ارزون تر اگه حرفه ای بلدی برو دنبال همون نه برو یه چیزی یاد بگیر آخرین درجه کم کم ا ...

ارایشگری بلدم خانوادم گیرن نمیزارن.خیلی بدبختم بقران