2777
2789
عنوان

شانسسسسسسسسس😔

230 بازدید | 50 پست

خیلی دلم گرفته امشب عروسی بودیم اگه بدونید چقدر پدر داماد خرج کرده بود چقدر مهربون و خوب...

پدر شوهر مادرشوهر من هیچکاری برای ما نکردند خیلی خسیس هستند خیلی عقده ای اند ازشون متنفرممممممممممممممممممممممممم😡😠😡😠😭😭😢

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدیها در حقم کردند خیلی تهمتها بهم زدند 😭😢

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

ایشالا خوشبخت بشن زندگیتو با دیگران مقایسه نکن که این احساسات ازارت نده بیشتر برو لذت ببر از محیط شادش و ارزوی خوشبختی کن گدشته ها گذشته ایشالا خودتون زندگیتونو میسازید

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

ای بابا چه کاریه همه ادما مگه شبیه همن

ایتقدر خوب رفتی عروسی تا دلت شاد شه دیگ این مقایسه کردنا برا چیه

ول کن بابا

نه بریز بپاش برا ادم هوشبختی میاره نه پدر شوهر دست و دلباز

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
ظاهرشونو دیدی فقط عزیزم

نه میدونم آشنا نزدیک شوهرمهستند کامل تو جریان زندگیشونم

عجبا خب بچه رو ب دنیا میارن بزرگش میکنن زنش میدن خب دیگ عروسی ک گردنشون نیس والا 

چرا بقیه برای بچه هاشون انجام میدن ایناهم گفتن ولی عمل نکردند

مادرشوهرم بین دوتا پسراش فرق میذاشت با همون پسرش و خونواده پسرش تو راه مسافرت تصادف کردن پای عزیزدردونه اش شکسته خودشونم بستری بودن مرخص شدن این همون مادرشوهرمه ک چند ماه پیش بهم تهمت زده اما نمیدونم چرا امروز خیلی نگرانشون بودم جا این ک خوشحال باشم ک مادرشوهرم جواب گوشه ای از بدیاشو گرفت

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

منم‌ ی وقتایی تاره هروساروملینم که پدذدتمتدپشتشونه لب حبال خرج ومخارج هستن دلم میگیره که ای کاش واسه منم اونجوری راحت بودولی فقط شوهرم بود ومن

ولی ازخوشحالی عروسه ذوق زده میشم وبرتی دخترم ی شوهرخوب. باخانواده خوب وخوشبختی ارزومیکنم تااون غصه این چیزارونخوره

ای بابا چه کاریه همه ادما مگه شبیه همن ایتقدر خوب رفتی عروسی تا دلت شاد شه دیگ این مقایسه کردنا برا ...

هروقت میرم عروسی بدتر میشم یاد بدبختیام میافتم