2777
2789
عنوان

شانسسسسسسسسس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 50 پست
منم‌ ی وقتایی تاره هروساروملینم که پدذدتمتدپشتشونه لب حبال خرج ومخارج هستن دلم میگیره که ای کاش واسه ...

آدم میسوزه وقتی این پدر شوهرای خوبو میبینه اینایی که اینقدر پشت بچشون هستند اینقدر همراه و دلسوز.... خوب آدم خوشبختی بچشو میخواد

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی بقیه داره  بضی از خانما میرن خدمتکار میشن شما میری؟؟؟؟؟شرایط و زندگی کسیو با کسی دیگ مق ...

خوشبحال شما که خوشبختی خدا شانس بده

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
مادرشوهرم بین دوتا پسراش فرق میذاشت با همون پسرش و خونواده پسرش تو راه مسافرت تصادف کردن پای عزیزدرد ...

منم مادرشوهرم بین شوهرمو اونیکی پسرش فرق میزاره زیاد براما حتی عروسی نگرفتن حتی نه جشن عقدی چیزی کلا جشن عروسی و تالار و همچی بابام گرفت براما حتی دعوا انداختن عروسیمون نیومدن عوضش برا کوچیکه بیا ببین امسال چه کردن چه عردسیی ولی باز این عروسه ازشب عروسی یه دعوا انداخته ۶ماهه عروسی کردن هنوز خونش نداشته یا حتی نزاشته شوهرش رفت و آند کنه

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍

خوشبختی بستگی ب دید ما داره

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
منم مادرشوهرم بین شوهرمو اونیکی پسرش فرق میزاره زیاد براما حتی عروسی نگرفتن حتی نه جشن عقدی چیزی کلا ...

خدا جوابشون داد

منم مادرشوهرم بین شوهرمو اونیکی پسرش فرق میزاره زیاد براما حتی عروسی نگرفتن حتی نه جشن عقدی چیزی کلا ...

خوب جوابشونو گرفتن

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
هروقت میرم عروسی بدتر میشم یاد بدبختیام میافتم

این چه حرفیه

عزیزم شکر ک سلامتی

یدبختی چیه

کم یا زیاد باید ارامش زندگیتو حفط کنی

هرچی داسته باشی بالخره یکی باالاتر از تو هس اونوق هم باز میشی مقایسه میکنی

پس رو خودت کار کن

هر ادمی یه روزی و سرنوشت جدایی داره

مث یه جامعه ک به پزسک و کارگر و بنا و مهندس نیاز داره

خداروشکر کن

شکر نعمت ،نعمتت افزون کند

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
خوب جوابشونو گرفتن

ازاینا بیشتر باید سرش بیاد شب عروسی بعد رفتن مهمونا یه دعوایی انداخته مث اینکه مادرشوهره فشارش رفته بالا کارش به بیمارستان کشیده خیلی سلیطس عروس جدیدش 

خوب میکنه همین ازپسشون برمیاد

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍
اره بابا عروسه یکاری کرده مادره فقط کارش گریس  ولی ای دلم خنک شد ای خنک شد

کاش یه عروس اینجوری گیر خانواده شوهرمم بیاد

این چه حرفیه عزیزم شکر ک سلامتی یدبختی چیه کم یا زیاد باید ارامش زندگیتو حفط کنی هرچی داسته باشی ...

خیلییییی مشکلات دارم همشم بخاطر خانواده شوهرممه زندگی به کامم زهر کردن خودشون راحت زندگی میکنند...

خوشبحال شما که خوشبختی خدا شانس بده

😒😒😒😒😒ناشکری نکن توهم چیزی کم نداری 

ببین من هر کیو میبینم حرص عروسیشو میخوره میگم بهترین تالار لباس و .... رو بگیر 5 سال بعد عکستو ببین میگی اه اه چقد ضایع بودم  چون هر روز ارایش لباس و .... جدید میاد بیشترین خرجم ک واس عروسی بکنی بازم پنج سال دیگ قدیمیه پس ناراحت نباش 

میاد بابا صبر کن همکه مث ما بیزبون نیستن

خداکنه یه کاری سر من آوردن که از یزید بدتر به خدا شاید باورت نشههه