2777
2789
عنوان

شانسسسسسسسسس😔

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 50 پست
خدانکنه انشاءالله خودتو شوهرت خوشبخت کنارهم زندگی کنید گوربابای مادرشوهرو هرکی که نمیتونه خوشی ادمو ...

دیگه بریدم مگه یه آدم چقدر طاقت داره چقدر تحمل کنه چقدر گذشت کنه هی روزگار 

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
دیگه بریدم مگه یه آدم چقدر طاقت داره چقدر تحمل کنه چقدر گذشت کنه هی روزگار 

اگه زندگیتو دوست داری مقاومت کن بزار روی مادرشوهرت کم شه

تیکر یکسالگیه دختر گلمه💞💞💞💞🤗🤗🤗🤗😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم کم کم متوجه میشه خانمی نگران نباش فقط تو خودتو خیلی ادییت نکن یجوری رفتار کن فک کنن خیلی خوشحال ...

خاک برسرش فقط برای من زبون داره

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
اگه زندگیتو دوست داری مقاومت کن بزار روی مادرشوهرت کم شه

چجوری!!!

😒😒😒😒😒ناشکری نکن توهم چیزی کم نداری  ببین من هر کیو میبینم حرص عروسیشو میخوره میگم بهترین ...

عزیزم صحبت عروسی و مدلهای جدیدواینانیست

صحبت اینه که دوتاجوون اول زندگی یه پشت داشته باشن که کمی از نظر مالی ساپورت منه نه همه مخارجوحتی اگه یه گوشه خرج ها رو بگیره اینکه میگم عروسی بهترین ولاکچری ترین عروسی نیادتوذهنتون منظورم یه عروسی درحدخوب وابرومندهست اینجوری هم‌عروس وهم دامادهم از نظر روحی یکم راحتترند ومیتونن خوشحال باشن ولازم نیست بفکر خرج وقسط وبدهی باشن هم میتونن با پس اندازشون زودتر خونه  بگیرن وصاحب خونه بشن وماشین بخرند

من خودم اگه پدرشوهرداشتم که از نظرمالی کمی هوای شوهرموداشته باشه مطمئنا سریع توعقدخونه میخریدم یا دم دنای عروسی اینقدر حرص وجوش هرپرس غذا وخرکیلومیوهواینارونمیخوردم

ولی ازونجایی کهشوهرم فقط خودش بود سه سال بعدعروسین خونه دارشدم

کلا همش سخت بپد

الان یسری میگن خا خونه نمیخریدی مگه زیرچادرنمیشدزندگی کرد چقدرپرتوقع

یااصلا عروسی نمیگرفتی مگه عروسی چیه

لازم ب ذکره که‌من هم برای خودم وهم هرکسی رومیبینم میگم ازچیزایی که برای عروسه ب خاطر خوشیرینی ویا مثلا فکراقتصادی نگذرید

جاری من بخاطراینکه خرج نذاره رودست شوهرش سرویس حتی نازک هم نخریدعروسی هم نگرفت پنج سال فقط سرکوفت خورد که عجله داشت سریع زن برادرم بشه ازهمه چی گذشت خانوادهدش براش ارزش قائل نبودن که همینجوری دخترشونو مفت دادن.حتمامیخواستن سریع ازدستش خلاص بشن واینا

زنی که خرج داره ارح داره.تازه برای اینکه سریع خونه بخره اومدخونه مادرشوهرم بااون زندگی کته یکسال موندتواین یکسال اینقدر ازشون حرف وطعنه شنیدکه اخر گفت میرم مستاجری همونجوری خ‌نه‌میگیرم بعدا ولی اینقدر مادرشوهرمخودشوپیش برادرشوهرم شیرین ولوس کرد که بین زن وشوهر شکراب بود واحترام لینشون رو برد

خلاصه لطفشوگذاشتن پای عیبو وایرادی که خدایی هیچ عیبی نداره وچنددد سال فقط سرکوفت خورد

خلاصه الان درحال طلاقند

بجای اینکه قدرشناس باشن فقط سرکوفت زدن که مگه هیچکس از این چیزامیگذره حتما یه چیزبوده ویه عیب وایرادی داشته میگیم باباقصدش دوست داشتن شوهرش بود وخونه خریدن میگن نه میترسیدپسرماروازدست بده

خودش میگه تاروزی که زنده م به همه میگم همه چیز حتی اگه شده درحدساده وسبک بگیرین مثل عروسی یاسرویس ولی حتمابگیرین چون بعدابی ارزش میشین توچشم همه

میگه اگه دوباره بخوام زندگی تشکیل یدم‌اینیدرخرج رودست طرف مقابل میذارم تااینجوری بی ارزش بهم‌نگاه نکنند

عزیزم صحبت عروسی و مدلهای جدیدواینانیست صحبت اینه که دوتاجوون اول زندگی یه پشت داشته باشن که کمی از ...

واقعآ احسنت عزیزم اصلآ کمکشون تو سرشون بخوره دخالت نکنند بی وجدانها اینقدر امروز از دستشون شاکی هستم😢😭😭