2777
2789
عنوان

اولین خواستگار من

536 بازدید | 29 پست

سلام من 19 سالمه و چند روزه که زن عموم تماس گرفته با مامانم برای پسرعموم از من خواستگاری کرده.

پسر عمومم پسر خوبیه میشناسمش ولی راستش من امسال دارم میرم دانشگاه و خب احتمال میدم تو دانشگاه یا کلا بعدا که وارد اجتماع بشم موقعیت های بهتری برای ازدواج داشته باشم.

البته زن عمومم گفته نمیخوایم زودی ازدواج کنید حرفاتونو بزنید نشون کنیم.

ولی خب من واقعا دو دلم.هم از طرفی میگم شاید مورد بهتری پیدا بشه هم از خطرات ژنتیکی ازدواج فامیلی می ترسم.

چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟

who knows the truth? 

شغلش چیه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلاً با ازدواج فامیلی مخالفم . 

شما اگه مشکلت فقط ژنتیکه که الان علم پیشرفت کرده و با انواع آزمایشات میشه فهمید .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

خطرات ژنتیک اولا شرایط داره بعد هم یه ازمایشه ولی در مورد مارد بهتر به نظرم اگه پسر خوبیه کمی بیشتر فکر کن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ