2777
2789
عنوان

جنین عرضی

2389 بازدید | 24 پست

خانما کدومتون دوران بارداری، جنینتون عرضی بوده؟؟ من از اول تا الان که هفته ۲۷ هستم عرضیه. واای که دیگه از درد زیر دل دارم دیوونه میشم. ۴ ماه اول دردی نداشتم بعدش یهو شروع شد. کلا اون پایینا همش درد دارم. 

تازگیام که به مثانه و واژن و لگنم ضربه میزنه خیلی استرس گرفتم. کیسه آبم پاره نشه😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بریج بوده مال من عرضیه. پاها یه طرف سر یه طرف

آره بریچ بود.پدرم دراومد .هفته 28تو سونو گفتن اندازه دور سر 3هفته از سن جنین کوچیکتره.مردم و زنده شدم آخرشم گفتن دولیکو سفاله جا نداشته گرد شه.وقتی به دنیا اومد انقد شکل سرش عجیب و رشت بود شوهرم نشسته بود رو پله های بیمارستان به وسعت صورت اشک میریخت.

من تازه 9هفته هستم ولی جنین عرضی،خیلی اذیتم زیر دلم درد میکنه خودشو گوله میکنه یه طرف،من امید داشتم ماهم بیشتر بشه تغییر وضعیت بده بچرخه ار شما نچرخیده؟؟؟؟از اول اینجور بوده؟؟؟

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 
من تازه 9هفته هستم ولی جنین عرضی،خیلی اذیتم زیر دلم درد میکنه خودشو گوله میکنه یه طرف،من امید داشتم ...

عزیزم

اره مال من از اول همین بود

ولی اون اولا اصلا دردی نداشتم. از هفته ۱۸ دردام شروع شد

وای خداروشکر یکی پیدا شد شمام زیر دلت درد میکنه؟ 

ن عزیزم زیر دل درد کردن فک نکنم ب عرضی بودن ربط داشته باشه البته شایدم داشته باشه چون رحم ب کناره ها کش میاد...یه ازمایش عفونت ادرار بده ببین خدای نکرده عفونت ندادی که ...

میگذرد.....
من تازه 9هفته هستم ولی جنین عرضی،خیلی اذیتم زیر دلم درد میکنه خودشو گوله میکنه یه طرف،من امید داشتم ...

۹ هفته مگه گوله میشه یا موقعیت قرار گیریش مشخصه؟😳😳😳😳😳😳😳 ۹ هفته قد عدسه که😐

میگذرد.....
ن عزیزم زیر دل درد کردن فک نکنم ب عرضی بودن ربط داشته باشه البته شایدم داشته باشه چون رحم ب کناره ها ...

از اول بارداریم سه بار از دادم. تو هیچکدومم مشکلی نبود. دکترم گفت دلیل دردات همین عرضی بودنه