2777
2789
عنوان

بیاید هر کس یه خلاصه از یه فیلم بگه بقیه حدس بزنن چه فیلمیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 709 پست
فیلم ترسناک ایرانی یه دختره عاشق پسربازاری میشه ولی اون یه زن دیگه میگیره وحامله میشه این زنه ازروحس ...

وای  واااای 

شب بیست و نهم

وحشتناک ترین فیلم ژانر وحشت ایران🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاخونواده هستن که یه خونه زندگی میکنن باهم شرکت نظافتی زدن

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
وای  واااای  شب بیست و نهم وحشتناک ترین فیلم ژانر وحشت ایران🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

احسنت

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
باشه عشقم مننون بابت تاپیک فانت😍😘💕

قربونت عزیزم ممنون از شما برا جوابا😘😘😘

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
وای  واااای  شب بیست و نهم وحشتناک ترین فیلم ژانر وحشت ایران🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره بااینکه خودم یادآوری کردم  امشب میترسم بخوابم😂😭

یه دختره که دانشجو پزشکیه همخونه دختره میشه دختره فرار میکنه خارج 

دربند

یه فیلم ترسناک ایرانی دیگه هست که جزواولین کارهای باران کوثریه که با نگارجواهری تو خوابگاه بودن که یه دیونه روسراینا تاج عروسی میزاشت که بکشه شون 

خوابگاه دختران

عالیه آفرین برتو

مردی که به اشتباه به جرم قتل همسرش محکوم به حبس ابد توی یکی از بدترین زندان های کشورشون میشه و اونجا با پشتکار و سوادش زندگی سخت توی زندان رو برای بقیه راحت تر میکنه. 

از اول عمرم خلاصه گویی م افتضاح بود. 

+بهترین فیلم

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.