2777
2789
عنوان

یک دنیا دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 55 پست
برو کتابخونه عمومی اسم بنویس رمان بگیر بخون وقتی بچت خوابه.یا از کلوپ فیلم و سریال خانگی بگیر ببین و ...

من خیلی اهل کتابم همین الان دو سه تا کتاب در دست دارم

فیلمهای روز دنیا رو دنبال میکنم

ولی اینا جای همزبونو برا ادم‌پر نمیکنن بخدا 

فقظ نیم ساعت میخابه روزا؟ صبحا چه ساعتی بیدار میشه؟  بازم بچه شما بزرگه حرف حالیشه میشه سرگرم ...

نیم ساعت اولو ممتد میخوابه بعد باید بذارم رو پام تا یکساعت بهوابه. کل خواب روزشه. صبحها هم معمولا ۹.۵ بیدار میشه ولی از شب تا صبح ده بار بیدار میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من كه دورن هفته اي يه بارم ميبيننش ولي مسافرت بريم همه كاراش با خودمه،يه بار گذاشتم پيش مادرشوه ...

مال من نزدیکن طبقه بالان ولی واقعا کاری از دستشون بر نمیاد یه دوروز خرید داشتم ورداشتم با خودم بردمش چون شیشه نمی گیره 

البته مادر شوهرمم زیاد دخالت نمیکنه منم راضیم که دخالت نکنه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
 مال من نزدیکن طبقه بالان ولی واقعا کاری از دستشون بر نمیاد یه دوروز خرید داشتم ورداشتم با خودم ...

مادرشوهرم چند تا کوچه با ما فاصله دارن

ولی من تا جاییکه بتونم ازشون کمک‌نمیخوام

دیروز رفتم ارایشگاه  با پسرم موهای سفیدمو رنگ کنم نه که مثلا بگی کار خاصی داشتم. خدا میدونه چه کارایی که نکرد اونجا

نیم ساعت اولو ممتد میخوابه بعد باید بذارم رو پام تا یکساعت بهوابه. کل خواب روزشه. صبحها هم معمولا ۹. ...

چه اعجوبه هایین این بچه ها تازه میگم بچم بزرگ بشه اوضاعم بهتر میشه

یک گروه از بچه ها بودیم با هم کلاس پیلاتس میرفتیم یک مدت دورهمی میذاشتیم با بچه هامون هر دفعه خونه یکی . بچه هامون همسنن. ولی دیدم‌خیلیییی متفاوت فکر میکنیم. از گروهشون اومدم بیرون با یک خداحافظی. هیچکس نپرسید چرا رفتی 

مادرشوهرم چند تا کوچه با ما فاصله دارن ولی من تا جاییکه بتونم ازشون کمک‌نمیخوام دیروز رفتم ارایشگا ...

منم تا جایی که بشه خودم نگهداریش میکنم میگم حتی رفتم خرید تو این گرما بچمم بردم رفتیم تو یه مغازه لباس م ردونه اونجا بیدار شد اینقد جیغ و داد کرد آقاهه صندلی گراشت تو اتاق پرو گفت برو اونجا ساکتش کن  بااین همه فرداش بازم باخودم بردمش

میرم گاهی پارک‌که گرمه‌ولی میریم پاساژهای اطراف مث کوروش و مگامال ولی انقدررر رفایم دلزده شدم ازونجا ...

اگه میتونی بیا اکباتان با هم چرخ بزنیم نینیتو سر گرم کنم 😊

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 
اگه میتونی بیا اکباتان با هم چرخ بزنیم نینیتو سر گرم کنم 😊

بیرون بریم‌کلا سرش گرمه به من کار نداره فقط باید مواظبش باشم ولی انقدر انرژیم پایینه حال ندارم پاشم حاضر شم بریم یک طرفی

بیرون بریم‌کلا سرش گرمه به من کار نداره فقط باید مواظبش باشم ولی انقدر انرژیم پایینه حال ندارم پاشم ...

نینی ندارم اما نینی دوست دارم .اگه حالشو داشتی بیا پایین بلوک هم نینیت بازی میکنه هم چایی میارم بخوریم حالت عوض بشه یکم .تنها کاریه که ازم بر میاد 

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 
نینی ندارم اما نینی دوست دارم .اگه حالشو داشتی بیا پایین بلوک هم نینیت بازی میکنه هم چایی میارم بخور ...

ممنون از محبتت. حالا فعلا خوابیده. خیلی خیلی لطف داری