2777
2789

من بچه سوم ناخواسته باردارم دوتا دختر دارم اولی ۱۶دومی ۸ساله خونه داریم ماشین هم داریم یه حقوق در حد ۲۵ملیون هم داریم وقتی فهمیدم باردارم به شدت ناراحت شدم جوری که اون شب اصلا نخوابیدم رفتم برا سقط دکتر گفت ۶هغته ای نبض داره حتی قرص هم گیرم اومد نتونستم سقط کنم دخترام فهمیدن کلی شوق و ذوق کردن دیگه نگهش داشتم الان دقیقا یک ماه از اون روز که سونپ دادم میگذره به خدا تو این یک ماه یه روز خوش ندیدم افسرده شدم همش میگم کاش همون روز اول سقطش میکردم نمیزاشتم کسی بفهمه باردارم کلا افسرده شدم عصبی شدم تو خونه رفتارم با بچه هام افتضاحه شوهرم از خودم افسرده تر شده حالا چند روزه با حالی رفتم تو ده هفته خیلی به سقط، فکر میکنم خیلی اذیتم حالا من خار پاشنه دارم به شدت کف پام درد میکنه میگرن دارم به شدت اذیتم چند روزه نفس میکشم نافم درد میکنه مشکل بعدی وزنم بالای ۹۰هست خیلی میترسم از ادامه بارداری سنم ۳۸به نطرم خیلی بالایه برا بچه آوردن دیگه موندم چکار کنم حالا شما خواهرانه منو راهنمایی کنید شما جای من بودین با این شرایط چکار میکردین

گلم نگو ناخواسته بگو خداخواسته باردار شدی. 

منم سومی باردار شدم همسرم تا یک ماه ک فقط،تهدید به طلاق میکرد میگفت باید بندازیش با اینکه خونه هم نداریم. تا دو ماه فقط از دست شوهرم گریه میکردم ولی نگه داشتم بچمو الانم ۶ سالشه جونمون واسش میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا این افسردگی رو دارن اوایل بارداری بخاطر تغییر هورمونا هست عزیزم. حتی اونایی که کلی اقدام میکردن برای بچه. حالا برای شما که ناخواسته شده این افسردگی بیشتر حس میشه

اما یکم هفته ات که بالاتر بره حالت بهتر میشه باهاش کنار میای، و وقتی تکوناش رو حس کنی دیگه عاشقش میشی و همه وجودت میشه

به دکترت هم بگو یه رژیم متعادل بهت بده که وزنت زیاد بالا نره. سنت هم اصلا بالا نیس خیلیم خوبه. الان اکثرا ۴۰به بالا باردار میشن

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

گلم نگو ناخواسته بگو خداخواسته باردار شدی. منم سومی باردار شدم همسرم تا یک ماه ک فقط،تهدید به طلاق م ...

عزیزم خدا حفظش کنه بازم ۷سال پیش شرایط بهتر بود الان اوضاع مملکت افتضاحع

خیلیا این افسردگی رو دارن اوایل بارداری بخاطر تغییر هورمونا هست عزیزم. حتی اونایی که کلی اقدام میکرد ...

چی بگم خواهر من قبلا وسواس فکری هم داشتم الان بدتر شدم از سزارین سوم هم میترسم از جنگ که بدتر همش میگم تو این شرایط جنگ بچه برا چیمه

پس حال خودم چی که اینقده بده میترسم دووم نیارم از پا دربیام با افسردگی

از کجا معلوم بچه که بدنیا بیاد باشیرین بودنش افسردگیت هم خوب بشه اگرسقطش کنی افسردگیت بیشترمیشه عذاب وحدان ولت نمیکنه