2777
2789
عنوان

ما وضع مالی مون چطوریه اصلا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پز دادم مگه؟خواستم نظر دیگران و بپرسم وگرنه چیزی برای پز دادن نیستش چون اینارو گفتم فکر کردید می‌ ...

این بیش از پز دادن هم بود 

توی ایران نیستی؟

نمی‌بینی طرف با ماهی ۱۵ زندگی کنه؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یا خدا.شما اگه فقیرید پس ما چییم یک خانواده چهارنفره با دوازده تومن حقوق. با شغل کارگری .فقط یک خانه ...

آفرین به شما

فقط سلامتی و زندگی خوش باشه با کم هم میشه زندگی کرد 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

واقعا اعصابم خورد میشه از همچین آدم های من نیومدم پز بدم نیازم ندارم اثباتش کنم

درست ولی خب کلا سعی نکن هیچ موقع دارایی و خوشیاتونو بگید توی جامعه انشالله خدا بیشترتون بده آدمی نیستم که بخام از دارایی کسی ناراحت بشم ولی خب توی وضعی هستیم که یکی هم وجود داره مجبوره با ۱۵ تومن کرایه بده خرج بده قسط بده ممکنه تایپیک شما رو ببینه و حسرت بخوره