2777
2789
عنوان

یک دنیا دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 55 پست

برو کتابخونه عمومی اسم بنویس رمان بگیر بخون وقتی بچت خوابه.یا از کلوپ فیلم و سریال خانگی بگیر ببین وقتی بیداره.یا از اینترنت رمان دانلود کن بخون.اینا کاراییه که من میکنم و انگیزه های کوتاه مدتم شده وزیاد بچه داری اذیتم نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم شرايطتت از من بهتره پسر من ٩ ماهشه فقط گريه ميكنه

این سنم شیطنت خودشونو دارن. فقط کارای خطرناک بهانه ی بیرون رفتن نق نق زدن. هوا هم گرمه نمیشه تا قبل غروب پارکز جایی رفت

چطوری اخه عصری فقط نیم ساعت ممتد میخوابه چطور بخوابم

فقظ نیم ساعت میخابه روزا؟

صبحا چه ساعتی بیدار میشه؟

بازم بچه شما بزرگه حرف حالیشه میشه سرگرمش کنی بازی کنی من بچم دوماهشه ققط باید بغلش کنی راه بری

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
هیشکی نمیتونه بار از رو دوشت برداره  مثلا بچه من از صبح هی نق نق نق مادر شوهرم اومد بردش ...

مادرشوهرم نزدیکمونه ولی خودش پاش ناراحته دلم‌نمیاد اذیتش کنم این بچه الان سن‌شیطنتشه اونجا بره هی میگن دست نزن نکن نرو نریز بیشتر اسیریه برا بچه. خیلیم بهوان سرشو گرم کنن موبایل میدن دستش منم بخوام بدم دستش که دیگه ناراحتی ندارم بچه سرش گرم میشه ولی به چه قیمتی

ديدي وقتي ساكته و ميخنده ميخوانش😐

اره یه دوبار تو بغل پدرشوهرم خوابیده هی میگه تو بغل من که میاد میخابه و ارامش داره و فلان انقد لجم میگیره الان که پسش اوردن میخواستم بگم پ چی شد تو بغلتون که ارامش داشت

یه جا خوندم اگه میخوای برای بچت مادر خوبی باشی اول باید هوای خودتو داشته باشی و روحیت تقویت کنی برا خودت چای دم کن غذا درست کن.با بچه برو پارکی جایی .ببرا خوابشم برنامه ثابت بزار بعد یه ذره لج بازی عادت میکنه

بعدازظهرها یسر برو بیرون تاثیر داره تو روحیت

میرم گاهی پارک‌که گرمه‌ولی میریم پاساژهای اطراف مث کوروش و مگامال ولی انقدررر رفایم دلزده شدم ازونجاها هم

اره یه دوبار تو بغل پدرشوهرم خوابیده هی میگه تو بغل من که میاد میخابه و ارامش داره و فلان انقد ...

مال من كه دورن

هفته اي يه بارم ميبيننش ولي مسافرت بريم همه كاراش با خودمه،يه بار گذاشتم پيش مادرشوهرم تو سفر اومدم ديدم بچه كثيف كرده عوض نكرده ميگم چرا ميگه نفهميدم

مادرشوهرم نزدیکمونه ولی خودش پاش ناراحته دلم‌نمیاد اذیتش کنم این بچه الان سن‌شیطنتشه اونجا بره هی می ...

اره کار درستی میکنی نمی ارزه واقعا به ضررایی که موبایل داره همون ادم خودش دیوونه بشه از دستشون بهتره تا تیک عصبی بگیرن و اینا به خاطر استفاده از موبایل