برو کتابخونه عمومی اسم بنویس رمان بگیر بخون وقتی بچت خوابه.یا از کلوپ فیلم و سریال خانگی بگیر ببین وقتی بیداره.یا از اینترنت رمان دانلود کن بخون.اینا کاراییه که من میکنم و انگیزه های کوتاه مدتم شده وزیاد بچه داری اذیتم نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره یه دوبار تو بغل پدرشوهرم خوابیده هی میگه تو بغل من که میاد میخابه و ارامش داره و فلان انقد لجم میگیره الان که پسش اوردن میخواستم بگم پ چی شد تو بغلتون که ارامش داشت
یه جا خوندم اگه میخوای برای بچت مادر خوبی باشی اول باید هوای خودتو داشته باشی و روحیت تقویت کنی برا خودت چای دم کن غذا درست کن.با بچه برو پارکی جایی .ببرا خوابشم برنامه ثابت بزار بعد یه ذره لج بازی عادت میکنه
مادرشوهرم نزدیکمونه ولی خودش پاش ناراحته دلمنمیاد اذیتش کنم این بچه الان سنشیطنتشه اونجا بره هی می ...
اره کار درستی میکنی نمی ارزه واقعا به ضررایی که موبایل داره همون ادم خودش دیوونه بشه از دستشون بهتره تا تیک عصبی بگیرن و اینا به خاطر استفاده از موبایل