2777
2789
عنوان

اخلاق گند همسر جان

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 63 پست
پرحرف..یوقتایی تا دم صب حرف میزنه و میگه فیلم ببینیم بگمم نه میگه اههه توام پایه نیستی

ایتکه خوبه،،،شوهرمن که ساعت ده بعضی وقتاهم یازده میخوابه منم بایدکنارش درازبکشم بخوابم،اعصابم بهم میریزه

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش سرش گوشیه و یا دار شبکه نمایش فیلم میبینه متاسفانه کارشم یه جوریه که اکثرا خونه اس و من باید یه ...

خوبه که خونه س.من همین الان داشتم با شوهرم بحث میکردم که چرا خونه نمیاد ظهرا.

از ساعت هفت صبح میره تا ده شب!

اصلا خونه نیست

خیلی منم داره

فک میکنه دانای کله و حرف حرف اونه همش

زود عصبی میشه و زود جوشه

برام هدیه نمیخره

حس میکنم یکم خسیسه

خیلی رو نظافت و بهداشت شخصیش حسااااسه خیییییییلی

یکم رکه

حرفمو گوش نمیده نظرم واسش مهم نیست

عصبی بشه داد میزنه

فَـرق‌داری‌با‌هَـرکِسی‌کِ‌دورَمِه‌جٰـانانَم؛)💛😍
پرحرف..یوقتایی تا دم صب حرف میزنه و میگه فیلم ببینیم بگمم نه میگه اههه توام پایه نیستی

من خودم اینجوریه ام 

اما شوهرم بنده خدا عادیه دوست داره شب بخوابه

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
خوبه که خونه س.من همین الان داشتم با شوهرم بحث میکردم که چرا خونه نمیاد ظهرا. از ساعت هفت صبح میره ...

کاش واسه منم صبح میرفت شب میامد 

مرد که خونه باشه رو اعصابه