2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین میگی چ رشته ای میری انگار همینجوری گزینه ها واسم رو میزریخته فقط کافیه انتخاب کنم!😕 نمیدونم ...

نه هیچی مجاز نشدم 

ولی رشته های با سوابق تحصیلی که هست 

من اونا منظورم بود 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
شما کنکور ریاضی بدید فکر کنم راحت تر قبول بشید  من رشتم ریاضی بود هیچی هم نخوندم واسه کنکور ول ...

خوش ب حالت😕آره ریاضیا تعدادشون کمتره

چیکارکنم دیگه اشتباه کردم کل زندگیم اشتباه کردم

ولی من مخه ریاضیوندارم:\ کاش امسال شانسمو واسه ریاضی امتحان میکردم-.- 

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!
خب گفتی که منطقه دوهستی.حالا تراز و رتبت چنده وچی میخوای؟

سه سال دیگه کنکور میدم میخوام بدونم جریان چیه

میرم تجربی میخوام شهر خودمون پزشکی بیارم

بریانی سابق دختربلوج سابق مدادرنگی سابق اخه من چی میگم منو میترکونی جون مادرت دیگه نترکون
نه هیچی مجاز نشدم  ولی رشته های با سوابق تحصیلی که هست  من اونا منظورم بود

خب وختی دانشگاه دولتی مجازنشدیم چجوری اونارو انتخاب کنیم؟!ب هرحال نمیتونیم بریم دولتی😔

مشاور داری؟منطقه چندی؟

خوش ب حالت😕آره ریاضیا تعدادشون کمتره چیکارکنم دیگه اشتباه کردم کل زندگیم اشتباه کردم ولی من مخه ر ...

آره 

نه دوست عزیز 

اگه ازدواج نکردید و بچه نداریدو وقت ازاد زیاد دارید میتونید راحت تر میتونید با یه کم تلاش به هدفتون برسید

سال بعد انشالله 

اگه هم مشکلی ندارید دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی بخونید  

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
سه سال دیگه کنکور میدم میخوام بدونم جریان چیه میرم تجربی میخوام شهر خودمون پزشکی بیارم

پزشکی تا رتبه 2تا 3هزار.زیادباید بخونی.انقد بخونی تاکبود شی!از سال بعد شروع کن کم کم کتابارو ببند اگه جایی ضعف داری حلش کن.

ببین ما 3تا منطقه داریم.یه تعداداز شهرا جز منطقه یکن یه تعداد دو یه تعداد 3.هرکس با بچهای منطقه ی خودش رقابت میکنه یعنی تقریبا از نظر امکانات همسطحن.یعنی تویی که زاهدانی نمیان بایه تهرانی که امکاناتش بیشتره مقایسه کنن.

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
خب وختی دانشگاه دولتی مجازنشدیم چجوری اونارو انتخاب کنیم؟!ب هرحال نمیتونیم بریم دولتی😔 مشاور داری؟ ...

چرا دولتی رشته های با سوابقش میشه رفت 

دوستم اقتصاد دانشگاه دولتی میخونه هیچی هم مجاز نشده بود مارسال 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
پزشکی تا رتبه 2تا 3هزار.زیادباید بخونی.انقد بخونی تاکبود شی!از سال بعد شروع کن کم کم کتابارو ببند اگ ...

اهان مرسی که روشنم کردی

بریانی سابق دختربلوج سابق مدادرنگی سابق اخه من چی میگم منو میترکونی جون مادرت دیگه نترکون
خوش ب حالت😕آره ریاضیا تعدادشون کمتره چیکارکنم دیگه اشتباه کردم کل زندگیم اشتباه کردم ولی من مخه ر ...

این رشته های با سوابق تحصیلی هست که دولتی و روزانه هم میتونید بیارید 

مثل رشته های مهندسی خاک 

مهندسی کشاورزی 

ژنتیک گیاهی 

و ..... 

اگه علاقه دارید اینارو انتخاب کنید 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
آره  نه دوست عزیز  اگه ازدواج نکردید و بچه نداریدو وقت ازاد زیاد دارید میتونید راحت تر م ...

ینی واسه سومین بارکنکور بدم؟!😕امسال واسم جهنم بود

گفتی چی میخونی؟رشته دانشگات...

این رشته های با سوابق تحصیلی هست که دولتی و روزانه هم میتونید بیارید  مثل رشته های مهندسی خاک& ...

واسه دولتی رشته تجربی مجازنشدم😭

فقط هنرو زبان مجاز ب انتخاب رشته روزانه هستم

رتبه زبانم دوبرابر پارسال شده!8هزاااارررر😭 کارناممو ندیدم فک کنم منفی زدم وگرنه سطح من این نیس

چیکارکنمممم

5شنبم #آزمون عملیه هنر دارررممم