2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای منطقه یکم هستی واسه دولتی مجاز شدی،نه؟

اره.فقط معلمی نشدم

البته شهر خودم نمیتونم برم دولتی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دقيقا منم عين تو ام.امسال خيلى بيشتر خوندم.دفتر برنامه ريزيم پر بود و واقعا تلاش ميكردم ولى خيلى رتب ...

نمیدونم چلااااا

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
هنریا زبان؟😕چی رشته ای برم عاخه با8هزاره زبان،مشهد دولتی نمیارم آزادو غیرانتفاعی هم نمیتونم برم ...

من ؟هنرم اشتباهی ثبت نام شده بودم یعنی به جای هنر برام زبان ثبت شده بود که رتبه زبانم  شد 42هزار 

خب نمیتونید برید یه شهر دیگه ؟حتما باید مشهد باشید ؟

مثلا با 8هزار زبان فکر کنم استان هایی مثل یزد و ... بندر عباس و نمیدونم خیلی جاهای دیگه فکر کنم قبول بشید 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
به حاطر تراز مشترک و ادغام سهمیه هاست حتما. ولی ما رو که نابود کردند...

خدامابودشون کنه

جلوپای ماهم یه راه بزاره

ان شاالله.به خدا درد داره بيشتر تلاش كنى ولى كارى كنند  نتيجه نگيرى.

فک کنم نظام حدیدیا نبودن من رتبم خیلی بهتربود