2777
2789
عنوان

کنکور و عذرخواهی

585 بازدید | 77 پست

سلام عزیزای دلم.بچها من ورودی 96م ولی اینقدر دلم پرمیکشه واسه کنکوریا خودمو جاتون میذارم چون شرایط خیلی سختی داشتم مثل همتون.

از دیشب دلم پیشتونه از دیشبم نخوابیدم اصلا یه سره اینجا بودم هرکس هر سوالی کرد جوابش دادم تاجایی که تونستم کمک کردم.

بعضی وقتا نتونستم امید الکی بدم و طبق اطلاعاتم و باتوجه به اینکه سه تا کنکور دادم جواب دادم.

خواستم بگم امیدوارم کسی ازم دلخورنشده باشه حین این جوابا و انشالله بهترینا براتون رقم بخوره طوری که فکرشو نمیکردین.انشالله که کسی آرزو به دلش نمونه😘😘

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

منم دلم براشون میسوزه...شرایطشون سخته

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید رشته انسانی باید رتبه ت چند باشع تا تربیت  معلم قبولی شی

بستگی داره که رتبه چند روبگیرن ،متفاوته،من ورودی 89بودم وزیرپنح هزارگرفتن ولی ازاون سال به بعدرتبه های بالاروهم میگرفتن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
استارتر رشته ی انسانی دبیری ادبیات آوردن چطوره؟ سخته؟؟ چه رتبه ای میخاد

.دبیری و تربیت معلم باید ترازت بالای 6500باشه بعد یه دفترچه میاد که از دفترچه اصلی جداست فکر میکنم.باید انتخاب رشته کنی بعدش اگه قبولت کنن دعوت میکنن واسه مصاحبه.روندش به این صورته

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
جان دلم بپرس

من دیپلم فنی کامپیوتر دارم دلم میخواد کنکور انسانی شرکت کنم و اگه خدا بخواد واسه تربیت معلم بخونم.نمیدونم باید چکار کنم تا دیپلم انسانی بگیرم کجا باید برم اصلا؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین