2777
2789
عنوان

کنکور و عذرخواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 77 پست
ببخشید رشته انسانی باید رتبه ت چند باشع تا تربیت  معلم قبولی شی

عزیزم تراز بالای 6500و بعد انتخاب رشته کردن و بعد منتطر موندن که زنگ بزنن بگن واسه مصاحبه بیا.شرط سنی هم داره

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره که رتبه چند روبگیرن ،متفاوته،من ورودی 89بودم وزیرپنح هزارگرفتن ولی ازاون سال به بعدرتبه ه ...

من عاشق تربیت معلمم سال دیگه کنکور دارم واسم دعا کنین

لواشک خومزه 😉😋
خب دوست من شما هم جواب من کنکوری رو با تمسخر دادی😳

کجا با تمسخر دادم؟عزیزم من دل خودم تیکه تیکه س.گفتم که یه سری جوابارو خیلی رک دادم.امیدواری الکی بدرد بچها میخوره مگه؟

بچه ها دعا کنید بمیرم 

خسته ام 

حالم خوب نیست اصلا 

این همه زحمت بکش هیچی به هیچی 

از پدر و مادرم خجالت میکشم کاری ام نمیتونم بکنم 

چون دیگه پرونده کنکورو بستم و پولی هم ندارم برم کلاسی چیزی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
من دیپلم فنی کامپیوتر دارم دلم میخواد کنکور انسانی شرکت کنم و اگه خدا بخواد واسه تربیت معلم بخونم.نم ...

باید پیش دانشگاهی داشته باشید تا بتونید کنکور نظری(انسانی،تجربی،ریاضی)  شرکت کنید

اگه فنی هستید، با فوق دیپلم فنی

میتونید کنکور انسانی بدید

من اینطور شنیدم

۲ سال فوق دیپلم بخونی ، آسونتره تا از اول بری درسای سه ساله ی انسانی رو تو مدرسه ی بزرگسالان پاس کنی

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
باید پیش دانشگاهی داشته باشید تا بتونید کنکور نظری(انسانی،تجربی،ریاضی)  شرکت کنید اگه فنی هستی ...

اره منم میدونم ولی متاسفانه لیسانس فنی گرفتم.انقدو میدونم که همه‌ی درسا نیست چند تا درسه فقط

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم من رتبم 22هزار بود انسانی برا تعین رشته چیکار کنم

عزیزم دفترچه که اومد خوب مطالعش کن.من رشتم تجربیه زیاد نمیتونم کمکت کنم.ولی هرسری خودم کامل دفترچه رو خوندم همچی توش مشخصه.واینکه از تخمین رتبه های قلمچی که نشون میده چی قبول شدن استفاده کن

بچه ها دعا کنید بمیرم  خسته ام  حالم خوب نیست اصلا  این همه زحمت بکش هیچی به هیچی& ...

خدا بزرگه.منم حال تورو داشتم.بهترین تلاشتو واسه انتخاب رشته خوب بکن توکل به خدا