2777
2789
عنوان

کنکور و عذرخواهی

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 77 پست
اره منم میدونم ولی متاسفانه لیسانس فنی گرفتم.انقدو میدونم که همه‌ی درسا نیست چند تا درسه فقط

خب با لیسانس فنی میتونید کنکور انسانی شرکت کنید، نیاز نیز مدرک انسانی داشته باشید

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیپلم فنی کامپیوتر دارم دلم میخواد کنکور انسانی شرکت کنم و اگه خدا بخواد واسه تربیت معلم بخونم.نم ...

فکر نکنم به دیپلم ربط داشته باشه.مثلا یکی با رشته ریاضی میتونه کنکور تجربی بده فکر کنم.😕

خدایا کمک کن خدمتگزارخوبی باشم❤
خب با لیسانس فنی میتونید کنکور انسانی شرکت کنید، نیاز نیز مدرک انسانی داشته باشید

جدی میگی؟من شنیدم فقط با فوق دیپلم میشه که

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

عزیزم از رشتت راضی هستی؟ بازار کارش خوبه؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
تراز ۷۰۰۰ به بالا خوبه یا بد؟میشه با ابن تراز پیراپزشکی ازاد یا خودگران خوند؟؟؟یا باید بمونم پشت کنک ...

خوردش چقدره؟من با 7600قبول شدم.بچه هامون پردیسه آزاد با 7100اوردن.

ببین احتمالش هست ولی دیگه جاهای پرتم باید بزنی.فقط طبق اولویتات انتخاب رشته کن

فکر نکنم به دیپلم ربط داشته باشه.مثلا یکی با رشته ریاضی میتونه کنکور تجربی بده فکر کنم.😕

اره ولی باید چند تا از درسارو پاس کرد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
پرستاری حداقل میاوردم مطمئن بودم  الان اصلا همه آرزوهام نابود شد

ای بابا....چی بگم آخه خیلی شرایط سخته درکت میکنم😔

بنظرم بمون اگه میتونی

عزیزم از رشتت راضی هستی؟ بازار کارش خوبه؟ 

من پزشکی میخواستم ولی زیاد درس نخوندم.بازار کارش که فعلا بد نیست.پرستاری رشته قشنگیه با سختی زیاد

خب دوست من شما هم جواب من کنکوری رو با تمسخر دادی😳

الان تاپیکتو خوندم فهمیدم چی گفتم.تمسخر نبود بخدا.منم آرزو داشتم پزشکی بخونم حتی با پول!!!ببخش اگه ناراحت شدی

استارتر عزیز،خواهشا جواب بدین،من پرستاری ازاد بزنم؟ رتبم شده ۳۷ هزار تجربی، نگی چرا اینقدر پایین بعد ...

بهت تبریک میگم بخاطر این اراده استوارت عزیزم.ترازت چنده؟واسه پرستاری باید بالای 7باشی

عزیزم من موندم بین پرستاری و تربیت معلم کارنامم هم آخرین پستمه میتونی نگاه کنی

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...