یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حتما ! لابد فرداام بیایم پیش تو ک تجویز اشتباه کنی 😐
مگه متوجه میشی؟ من تو کلاسمون همه دکتر شدن..یا رفتن خارج...یا رفتن صندلی خریدن..یه عده هم خودشون قبول شدن که چون پارتی نداشتن نه مطب جای درست درمون زدن نه جای خوبی افتادن...زرنگ ترینمون هم تو فکر مرکز ترک اعتیاد با عمومیش!....
من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
مگه متوجه میشی؟ من تو کلاسمون همه دکتر شدن..یا رفتن خارج...یا رفتن صندلی خریدن..یه عده هم خودشون قبو ...
ن متوجه نمیشم واسه همینم راه به بقیه نشون نمیدم ک فردا همین ب ریش یه ملت بخنده و با سلامتشون بازی کنه . دکتر خوب چ جای در پیت باشه چ بهترین نقطه شهر وقتی مردم بشناسنش و کارش عالی باشه جوری ک تجویزش سند باشه مطمعن باش کارش عالی پیش میره و از طریق درست به جاهای خوب میرسه فقط شاید اولش سخت باشه
ی روزی باید جواب پس بدن ! چون خطای پزشکی زیاده در مقابل بیمارها
نگران نباش این ک عرضه نداره برای کنکور بخونه فردا یا زیر درسای پزشکی میزاعه یا اونم مدرکشو میخره و یه عمر پول دوا درمونشو از پول دوا درمون بیمارا درمیاره 💋
ن متوجه نمیشم واسه همینم راه به بقیه نشون نمیدم ک فردا همین ب ریش یه ملت بخنده و با سلامتشون بازی کن ...
شاید اونی که صندلی خرید رفت دانشگاه مثل خر خوند و بالا اومد...ویکی هم تمام زورش رو زد و باقی درساشو با ده پاس کرد...واقعا اونطوری که فکرمیکنی نیس...اون موقع که پردیس همینطوری میگرفت ..طرف با ده هزارم پزشکی قبول میشد ..یکی از دوستای پدرم دخترشو روانه کرد ...همه میگفتن دخترش خنگه...ولی خدایی رفت دانشگاه تمام نمراتش بالا اومد...واسه تخصص راحا رفت انگلیس...الانم مطبش جای سوزن اتداختن نیس...و همه ازش راضین ..هیچ جای دنیا اینطور نیس که به خاطر دوتا دینی و عربی نزارن کسی سر کلاس پزشکی بشینه...میگن بیا بشین ..نمرت پایین بود پرت میشی بیرون..ولی اجازه میدن تلاش کنه...ولی توی ایران چی؟این دید مسخرست که فکر کنی کسی تو کنکور ایران رتبه نمیاره پس توانایی پزشک شدن نداره...
من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟