2777
2789
عنوان

روزی که فهمیدم بچه ام مشکل داره😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مایع روتحویل دادیم،قرار شد ۱۰ روز دیگه آماده بشه..وفقط خدامیدونه اون ۱۰روز چقدر گذشت،هر ثانیه اش ۱۰سال بود،تمام زندگیم گریه بود،به وسایلایی که خریده بودم خیره میشدم وساعتها اشک میریختم،یا یه بچه ایرومیدیدم بهم میریختم...از نظرم همه چی تموم شده بود..وقتی لگد میزد التماس میکردم تورو خدا نزن،بزار فراموشت کنم،وای خدا این همه مدت بهش عادت کرده بودم،الان چطوری میتونم زنده زنده بکشمش؟؟😭😭

اگرهم نگه دارم سرنوشتش چی میشه،بعد مت کی نگهش میداره،وبا این فکرها داغون میشدم،شوهرم هم بدتر ازمن بود...بلاخره ۱۰روز گذشت..رفتیم سراغ جواب،امامن جرأت نکردم پیاده بشم،به شوعرم گفتم تو برو،اون رفت ،باخودم گفتم وقتی میاد از دور بهچشمهاش نگاه میکنم،اگه خوشحال بود که خدایا شکرت،امااگه غمگین بود خدایا مرگه منو همون لحظه بفرست..تو این فکرها بودم که دیدم شوعرم سوار ماشین شد،بایک جفت کفش دخترانه..گفتم ایناچی ان؟ باهنده گفت برادخترون خریدم..ودر اون لحظه هر دوتامون از سرشادی فقط گریع کردیم،نمیدونستم چطوری از خداتشکر کنم😍

اگرهم نگه دارم سرنوشتش چی میشه،بعد مت کی نگهش میداره،وبا این فکرها داغون میشدم،شوهرم هم بدتر ازمن بو ...

تموم شد? خداروشکر که سالمه دختر گلت 

ولی خیلی بهمون استرس دادی و تلخ تعریف کردی. این انصاف نبود

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

جوابآزمایش رو بردم پیش دکتر...وقتی واردمطب شدم،گفت از خنده روی لبات معلومه جواب منفیه..گفتم بله خدارو شکر..گفت درسته آمنیو سنتز درسته ولی نه صددرصد،وباز ته دلمو خالی کرد ..گفت احتمال داره مشکل بلع داره که نمیتونه ببلعه ومایع دورش زیاد شده،اونم بعد به دنیا اومدن عمل میکنیم معدشو خوب میشه،گفتم اشکال نداره اونا مهم نیس ،همینکه سالمه کافیه....و

بچه ام صحیح وسالم به دنیا اومد بدون اینکه مشکل داشته باشه وامروز تولد یکسالگیش بود که خواستم خاطره اش رو بنویسم...ببخشید اگه طولانی بود.امیدوارم خدا به همه مادرها وپدرها بچه سالم عطاکنه ،انشاالله😘

الهی الحمدلله شکر خدا ولی کاش انقد طول نمیدادی و تلخ تعریف نمیکردی خاطره تلخ روز مردن دخترمو برام ...

عزیزم...ببخشید ناراحتت کردم،تلخ تعریف نکردم همه اتفاقهایی بود که افتاده بود ومن هنوزم با یاد آوریش همون حسها برام اتفاق می افته..روح فرشته نازت شاد باشه عزیزم بازم معذرت میخوام،بابت ناراحتیت...اگه برات ممکنه بگو چه اتفاقی برا دختر افتاد؟

عزیزم...ببخشید ناراحتت کردم،تلخ تعریف نکردم همه اتفاقهایی بود که افتاده بود ومن هنوزم با یاد آوریش ه ...

خداروشکر.عزیزم.خدا فرشته کوچولوت رو براتون حفظ کنه.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...