2777
2789
عنوان

کیا مثل من لاغرن بیان اینجا .... من کمبود وزن دارم چاق نمیشم ولی😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 47 پست
کاش میشد من بهت گوشت بدم،من عکس شمام دوست دارم لاغر بشم

منم😭😭😭

برای سلامتی مادرم صلوات ❤مـادران پاکنـد، همچـون یـاسهاگـوهـرانـی ، بهتـر از المـاسهاقلبشان دشتی ز مهـر و عاطفهروحشان لبریز از، احسـاسـها.
تجربم اینکه بخاطر چاق شدن شوهر نکن..یکی از دلایل ازدواج من چاق شدن بود ولی موفقیت آمیز نبود😆😆

منم همینطور.

تازه من بچه دارم شدم که چاق بشم تو بارداری 18 کیلو اضافه کردم ولی سر دوماه برگشتم تازه الان 2کیلو از قبلمم کمتر شدم😟

🌹هُوَ مَعَكُمْ أَیْنَ مَا كُنتُمْ🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری؟

بايد مزاج شناسي بشيد تا ارل مشخص بشه كدوم مزاج هستيد بعد براي درمان تغذيه تون رو اصلاح كنيد

من محقق طب سنتي هستم اگه كسي خاست مزاج شناسي بشه بهم بگه.

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی

الان  اینکه ازدواج کنی چاق میشی شد راهکار؟!!آخه چقدررر سطح فکر پایین،چقدررر ...شاید نخواد ازدواج کنه،شاید فعلا تو فکرش نباشه،بعدم مگه بعد ازدواج معجزه میشه؟کاش بعضیا حرف نزنن کلا

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏

هرچی میخوری چاق نمیشی شاید از تیروییدت باشه 

اما فست فود بیرونو نخور همه چیزای بیرونو تو خونه درست کن سیب زمینی زیاد بخور

بستنی سنتی بخور

شیرینی جات خیلی آدمو چاق میکنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عزیزم آزمایش تیروئید بده ممکنه پرکار باشه...شاید بعضی از آزمایشگاه ها با دفعه ی اول نشون ندن ولی اگه ...

همشون میگن سالم و سلامتی . انگل . کرم . تیرویید و ... هیچ و هیچ مشکلی نداری ... خب لاغری دیگه مگه چیه !؟

منم همینطور. تازه من بچه دارم شدم که چاق بشم تو بارداری 18 کیلو اضافه کردم ولی سر دوماه برگشتم تازه ...

اره الان بهم میگن حامله بشی چاق میشی..دقیقا میدونم ک مث شما میشم دیدم ک میگم😥سز بودین یا طبیعی؟فک میکنم طبیعی وزن ادم کم میشه

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
من قدم ۱۷۵ّئه  وزنم ۵۰ ،بیشترین وزنی ک داشتم ۵۲ بوده. به شدت از خودم راضی ام😐😐

خوش بحالت من که حالم گرفته میشه ... زیادی هیکلم فلت هست . هیچ برجستگی مشخصی ندارم 

همشون میگن سالم و سلامتی . انگل . کرم . تیرویید و ... هیچ و هیچ مشکلی نداری ... خب لاغری دیگه مگه چی ...

ژنتیکی لاغری؟ مثلا خانوادت مامانت مجردیاش لاغر نبوده؟عمه هات چی؟

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)
خوش بحالت من که حالم گرفته میشه ... زیادی هیکلم فلت هست . هیچ برجستگی مشخصی ندارم 

بجای اینکه به فکر افزایش وزن باشی ،باشگاه برو تا سینه و با سنتو فرم بدی .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...