2777
2789
عنوان

وای خاک ب سرم بیاین بگین چیکار کردم

256 بازدید | 15 پست

بچع ها ما بالا طبقع ایم کلا پایینیامون وقت بی وقت سرصدا میکنن 

حالا خاستیم بخابیم اینام محکم میزدن تو در منم پنجره اتاق رو باز کردم گفتم ساکت دیگه سرصدا نکننن میخایم بخوابیییم با حالت عصبانی ب نظرنون کار بدی کردم؟شوهرمم خندش گرفت سرشو کرد زیر پتو دیگه هیچی بهم نگفت من خودمم خجالت کشیدم😢

من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 

کار بسیار خوبی کردی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

نه بابا کار خوبی کردی

روبه روبه خونه ماهم دارن خونه میسازن  امروز یه پسر بچه از همین بالا هی اوستاشو صدا میکرد

داد میزد اوسسس علییی هی تکرار میکرد منم خواب بود قاطی کردم  گفتم زماررر اوس علی خفه شو دیگه

قبل منم یه زنه دیگ  وقتی داد زد اوس علی گفت زهرمارررر

🤣🤣🤣🤣

خوب کردی چرا خاک بر سر تو ، خدا نکنه ، منم پسر همسایمون از ۱۲ شب تا سه صبح هایده میخوند رفتم تو تراس گفتم مرگ الاغ بدصدا بمیر بخواب، البته که صداشو بلند تر کرد زنگ زدم ۱۱۰ اومد ولی هر چی درشونو زد درو باز نکردم اونا هم گفتن ما اجازه ورود نداریم و رفتن ، 

🤣🤣🤣🤣وای ترکیدم ولی چ بیشخصیت ک صداشو بلندتر کرد😐

کلا خانوادگی مریض روانی ان، منم یه بار قورباغه نخ بستم انداختم جلو در ساختمون، ، شب بود ، اومد زنگ در رو بزنه کشیدم بالا اومد جلوی صورتش، عربده ای زد تو‌کوچه ، رحمم پاره شد از بس خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣⁦☺️⁩