2777
2789
من الان همین حس و حالو دارم نه راه پیش نه راه پس...  نه آینده ای نه گذشته ای... گستاخی و بی ش ...

کاش یه روز بفهمیم مقصر کیه ؟تاوان کدوم گناهمون 

ولی من حتی گذشته ام پر از سیاهیه حتی کودکیم 

مگه کودک هم گناه میکنه که باید تاوان بده؟؟

منم خیلی تنهام همسرم که اصلا حرف نمی زنه یه مجسمه بی ذوق و یه زندگیه یکنواخت و تکراریه واسه من.  ...

عزیزم وجه اشتراک داریم باهم 

منم یه همسر خشک دارم که گاهی حس میکنم فقط همخوابه ش هستم اونم چند شب یه بار و به مدت یک دیقه 

پدر مادری که به جای حمایت بهت توپ و تشر میزنن به قول تو داستان میشه 

دوست هم بگذریم ‌.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی برای اروم شدنم راهی  هم مگ  هست ...

عطار نیشابوری چه دل خونی داشته که گفته 

چه گویم که مجروحم چنان سخت 

که در هر دو جهان مرهم ندارم 

جهانی راز دارم مانده در دل 

که را گویم چو یک محرم ندارم 

عطار نیشابوری چه دل خونی داشته که گفته  چه گویم که مجروحم چنان سخت  که در هر دو جهان مره ...

اما واقعا گاهی هم وقتی فکر میکنی ب چیزایی ک داری   ن مادی    دل ادم اروم میشه   از خدا  میخوام قلبا مشکلات همه مونو حل کنه اونم خیلی خیلی  زود

کاش یه روز بفهمیم مقصر کیه ؟تاوان کدوم گناهمون  ولی من حتی گذشته ام پر از سیاهیه حتی کودکیم&nb ...

آخی.. بهرحال سرنوشته من خودم اشتباه کردم وگرنه زندگیم داشت خوب پیش میرفت میتونستم خیلی قشنگتر زندگی کنم خودم شانس زندگیمو سوزوندم خودم بلیطمو باطل کردم...

عزیزم وجه اشتراک داریم باهم  منم یه همسر خشک دارم که گاهی حس میکنم فقط همخوابه ش هستم اونم چند ...

الانم که تنها موندم وسط گندی که سالهاست ب زندگیم زدم. منم شدم ی همخواب و آشپز تو این زندگی ...

چی فکر میکردم چی شد 

اما واقعا گاهی هم وقتی فکر میکنی ب چیزایی ک داری   ن مادی    دل ادم اروم میشه   ...

آره خب حرفت درسته کاملا چیز های که داریم خدارو شکر و همیشه جای شکر داره 

اما مگه چند بار میخوایم دنیا بیایم و عمر کنیم ؟حقمون که زندگی با عشق داشته باشیم برای کسی یا کسانی مهم باشیم 

اینکه حس کنی چقدر پشتت گرمه اگه کل دنیا رو ازت بگیرن بگی جهنم 

اما دریغ و صد دریغ....

آخی.. بهرحال سرنوشته من خودم اشتباه کردم وگرنه زندگیم داشت خوب پیش میرفت میتونستم خیلی قشنگتر زندگی ...

عزیزی 

من سرنوشتم و بختم از اول شور بود از همون بچگی که پدرم چون دخترم بودم مایع ننگ میدونست و در عین بچگی فکر میکردم آدم گناهکاریم که دختر شدم 

اما به قول شما زندگی زناشویی خودم حماقت کردم 

هر چند پدرم خودش دوخت و برید و تنم کرد 

اما حماقت کردم و به اونی که دوستش داشتم زنگ نزدم  فکر ک خیال کردم و تو بی خبری گذاشتمش 

حماقت کردم و تو روی پدرم وانستادم 

حماقت کردم سهمم شده شوهری که هیچ حسی بهم نداره سهمم شده حمالی سهمم شده کاری به کارش نداشته باشم 

سهمم شده هیچ....

الانم که تنها موندم وسط گندی که سالهاست ب زندگیم زدم. منم شدم ی همخواب و آشپز تو این زندگی ... چی ف ...

عزیزم تو منی یا من توم 

خدا خودش کمکمون کنه 

من هیچ راهی ندارم جز اینکه خفه بشم و دم نزنم و سهمم بشه اشک های یواشکی 

عزیزم تو منی یا من توم  خدا خودش کمکمون کنه  من هیچ راهی ندارم جز اینکه خفه بشم و دم ...

الهی...

منم کارم شده تظاهر به خوشبختی... 

بخاطر اینکه از لحاظ مالی قوی نیستیم در حد گذران زندگی هستیم چه پدرم چه شوهرم واسه همین از زندگیه بعد طلاق میترسم که حتی یه ماشینم زیر پام نباشه دلم گرفت برم ی وری. از اینکه تو این سن دست از پا درازتر برگردم و خرجمو بندازم گردن بابام منتظر پول لباس و کرایه و کوفت باشم از اینکه نتونم از جام تکون بخورم چون مطلقه ام.. شوهرمم آدمی نیست که بگم پول داره مهریه بده بتونم مستقل زندگی کنم ... باید صدسال زجر بکشم واسه دو قرون مهریه.  پس به تظاهر کردن ادامه میدم...هرچند گاهی غم چشمام خودشون داد میزنن حرف دلمو.

الهی... منم کارم شده تظاهر به خوشبختی...  بخاطر اینکه از لحاظ مالی قوی نیستیم در حد گذران زند ...

باز بگم تو منی یا من توام؟؟

ببین ما باید فکر اساسی کنیم صرفا نه فقط بخاطر طلاق 

چون من همیشه خیلی فکر میکنم اینکه آینده ای در طلاق وجود نداره حداقل واسه کسی مثل من که پدر مادر حمایتم نمیکنن آینده ای نیست 

منی که مجرد بودم و کودک پدر مادر سرکوفتم میزدن چون دختر هستم و آخرش آبروشون میبرم 

صدر صد مطلقه بشم نابودم میکنن 

و اینکه پدر دارم که مادرم رو دکتر نمیبره تا صبح از درد میناله و ککشم نمیگزه پس نباید دلخوش باشم به طلاق و خونه پدر 

اما اینو خواهرانه بهت بگم اگه شوهرت مرد خوبیه از لحاظ حرجی اینا سعی کن باهاش کنار بیایی و ازش پول بگیری مثلا گواهینامه بگیری بعد کم کم مثلا یه سال بعدش پول بگیری زبان خارجه یاد بگیری 

مثلا خیاطی یاد بگیر 

اینا یه زمانی به درد آدم میخوره 

یا اینکه یه جایی تو خونه که میدونی امن هست و شوهرت نمیفهمه پول پس انداز کن و بهش دست نزن جز موارد ضروری 

و اینکه اینم بگم خواهرانه اگه فکر کردی بازم بشین فکر کن ببین از اول زندگیت شوهرت همینجوری بوده یا بعدش عوض شده ؟و اینکه اگه مثل من هیچ راهی نداری سعی کن محبت کردن رو یادش بدی جوری باهاش برخورد کنی که بهت اهمیت بده 

اگعدبدددل نیست شکاک نیست خشک مذهب نیست حرجی میده معتاد نیست سعی کن دل به دلش بدی راهنمایی چیزی هم بود خواهرانه هستم من 

اما من شوهرم از اول خوب بود من چون دوستش نداشتم چون اونی که دوست داشتم ازم گرفتن افتادم سر لج باهاش سر ناسازگاری گرفتم جیغ زدم داد زدم گریه کردم و ازش فاصله گرفتم 

خودم باعث شدم اونم فاصله بگیره بشیم عروسک های گاهی و چند وقت همخوابه هم 

وقتی هم به خودم اومدم که دیر بود 

سالهاست خودمو زجر میدم و زجرم دادن 

باز بگم تو منی یا من توام؟؟ ببین ما باید فکر اساسی کنیم صرفا نه فقط بخاطر طلاق  چون من همیشه ...

چند سالته شما؟

شوهرم هیچکدومه اینا نیست اما بارزترین ویژگی منفیش که منو دور میکنه قدرنشناسی و گستاخی شه... خیلی بده مثلا امشب خونه پدرمادرم بودیم گوشیش تو شار ژ بود داشت ب پسرخالش پیام میداد من رفتم کنارش که بگم بیاد سر سفره صفحه گوشیشو نگاه کردم یهو داد زد سرم که برو اونور! با چشمای از حدقه بیرون زده ، شانس آوردم پدرمادرم دورتر بودن ندیدن ولی داداش کوچیکم دید.. نمیدونی چجوری ضایع شدم و شکستم بخاطر یه نگاه انداختن به اون بی صاحابش که نه قفل داره نه مخفیش میکنه ولی منو خرد کرد با اون لحنش،بعدش هی پرروبازی میکنه میزنه به خنده و شوخی که منم یادم بره همیشه همینه ، هیچوقت نمیفهمه دل منو شکسته فقط هی می خنده انتظار داره منم بگذرم بدون اینکه بفهمه چقد بی شعوری کرده،