2777
2789
چند سالته شما؟ شوهرم هیچکدومه اینا نیست اما بارزترین ویژگی منفیش که منو دور میکنه قدرنشناسی و گستاخ ...

۲۵ سالمه 

عزیزم واقعا هر کس یه جور میسوزه 

ببین وقتی میگی قفل و رمز نداره پس این نشون میده اون چیزی مخفی نداره از وگرنه میتونست رمز بزنه 

مثلا ما الان یه کاری میکنیم که از نظر خودمون مشکل و ایرادی نداشته درواقع موجه بوده اما همین از نظر آقایون فرق داره 

شاید اون لحظه شوهرت فکر کرده تو داری وارسیش میکنی اون رفتارو داشته 

یا اصلا شاید پسر خاله ش حرف بد زده اون نخواسته تو ببینی 

مثلا شوهر من با همکار و یا داداشش حرف میزنه میره داخل اتاق خواب منم عصبی میشم و دعوا میکنم که چرا پیش من حرف نزدی ؟یه سری دید هی من دعوا میکنم گوشی رو آورد گذاشت رو گوشم همون لحظه دیدم شنیدم همکارش از هر کلمه ش ده تا حرف زشت داخلش هست منظورم مثبت ۱۸ از این حرف ها بود بعد شوهرم بهم گفت برای همین میرم داخل اتاق چون نمیخوام تو اون حرف های بد رو بشنوی 

برای هر کاری باید سوال کنی بپرسی ازش اگه نپرسی دلخوری ایجاد میشه 

راستی کتاب چیزی های که مادرم نگفت پدرم هم نمیدانست از دکتر جان گری 

حتما بگیر بخونش 

و کتاب زنان ونوسی مردان مریخی 

اینا به من خیلی کمک کرده حداقل در حل مشکلات این چنینی 

و اینکه آروم بگیری و پی به تقصیرات خودتم میبری من قبلا فکر میکردم همش مقصر شوهرمه اما بعدش با خوندن این کتابا فهمیدم منم کم بی تقصیر نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه تهدید میکنه که تمومش کن وگرنه زنگ میزنم به بابات.. میدونه من رو خانوادم حساسم نمیخوام فکرشون د ...

منم قبلا شوهرم این طور بود تا یه چیز میشد زنگ میزد بابام 

منم بعدش فهمیدم داره سو استفاده میکنه میگفتم زنگ بزن یالا زنگ بزن منم حرف دارم اصلا بهش بگو بیاد تا بهش بگم چقدر ظعیف هستی که از ترس زنگ میزنی بابام نمیتونی کارتو توجیه کنی بلد نیستی چجوری زندگیمون رو درست کنی 

بعد دیدم روش تاثیر داره دیگه زنگ نمیزنه 

من هم مدرک دانشگاه دارم هم زبان ولی کار پیدا نمیکنم  میخوام پول جمع کنم اگه بشه.. اگه پول اضاف ...

من پدرم نزاشت درس بخونم تا دوم دبیرستان خوندم 

الانم میخوام برم ادامه بدم میگن نظام عوض شده و فلان 

آخه یکی از کتابای دوم دبیرستان رو افتادم و دیگه سراغش نرفتم 

کار پیدا کردن واقعا سخته 

منم پس انداز میکنم 

ببین مثلا دارین میرین مهمونی تولدی حتابندونی چیزی 

پول بهت میده واسه کادو مثلا ۵۰ تومن میده بگو وای کم نباشه با سیاست ها 

بعد که زیادش کرد ۱۰ ۲۰ تومن ازش بردار واسع خودت 

یا عروسی رفتین پول ازش بگیر واسه شاباش نصفش بده شاباش نصفش نگه دار واسه خودت 

البته اگه فامیلاتون آدم های نیستن که حرف ببرن بیارن منظورم اینکه مثلا بگن فلانی فلان قدر پول داده که بعدا معلوم بشه کار توه متوجه ای که چی میگم؟

اینجوری اگه سیاست به خرج بدی با اون پول های که شوهرت بهت میده میتونی بیشتر پس انداز کنی 

مثلا دوستم کره محلی میخره چون شوهرش دوست داره بعد میره کیلو ۶۰ میخره اما به شوهرش میگه ۸۰ تومن اونم پولو بهش میده یا مثلا روسری میخره ۲۰ تومن به شوهرش میگه ۵۰ خریدم از دوستم قرض گرفتم یا از همسایه البته دوستش که من باشم باهم هماهنگ میکنه که لو نره😂😂😂اینجوری باید سیاست به خرج بدی 

دوستم داره ولی خیلی بی شرفه گستاخه یه وقتایی امشب دوباره بروز میکنه اخلاق گندش 

مهم این که دوستت داره 

سعی کن زیاد اهمیت ندی شاید نقطه ظعف دستش دادی 

بعدشم آدما گاهی اخلاقاشون همونه نمیشه تغیرش داد 

مثلا شاید اون هم از یه اخلاق تو بدش بیاد چیزی نمیگه مرد ها کلا کم گلایه میکنن مثل ما زنا نیستن 

مثلا من آدم مرتبی نیستم شوهرم از این بدش میاد یا مثلا میگه با صدای بلند نخند 

تا از مرو نپرسی و دنبال دلیلش نباشی نمیتونی بفهمی چرا اون رفتارو داشته باهات 

باید سیاست و نرمش به خرج بدیم 

مرد ها مثل بچه ها هستن کافیه کمی بهشون محبت کنی زود طرفت میان 

هر چند من دل و دماغش ندارم 😔

۲۵ سالمه  عزیزم واقعا هر کس یه جور میسوزه  ببین وقتی میگی قفل و رمز نداره پس این نشون ...

آخی توام که مثل منی

منم ۲۴ سالمه 

ممنونم از راهنماییات 

امیدوارم خدا بهترین اتفاقا رو تو زندگی تون رقم بزنه

من فک میکردم خیلی پشت وپناه دارم؛دلم به خیلیا تواین دنیا خوش بود...ولی چندروزیه فهمیدم توهمی بیش نبوده وتنهاتر ازاین حرفام

ولی شیرینیش اینه که باهمه بی کسیم امروز باامام حسین حرف زدم وگفتم جزاون کسیو ندارم.قسمش دادم به لحظه ای که علمدارش زمین خورد وگفت که کمرش شکسته...منم همونقد تنهاشدم...

تتهایی خیلی سخته ولی اینکه همه کست حسین باشه شیرین تر ازداشتن پشت وپناهای پوشالیه...

من فک میکردم خیلی پشت وپناه دارم؛دلم به خیلیا تواین دنیا خوش بود...ولی چندروزیه فهمیدم توهمی بیش نبو ...

من دلم به هیچ کس خوش نیست 

قربون امام حسین برم یعنی زخم های دل منم التیام میده 

چه خوب که دل بستی به امام حسین 

ممنون از حضورتون 

هرگز  حدیث  حاضرِ غایب شنیده ای ؟ 

من درمیان جمع و دلم جای دیگر است

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی