2777
2789
عنوان

دعوا☹️🥺😩😖

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 79 پست
ب نظرم همسرتون از یه رفتارتون ناراحت شده و اینجور خودشو خالی کرد😶

هميشه ميگه تو نميگى دوستت دارم همش بهم بگو منم ميگم تو كارام بهت ثابت ميكنم زياد اهل چرب زبونى نيستم ميگم اما كم

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من ميگه كسي رو نداري بهش زنگ بزنم شكايتت كنم من پدر مادرم فوت شدن يك خواهر و برادر دارم اونقدر پو ...

انقدکه بهش میدون دادی زن باید نازک نارنجی باشه ینی چی که پوست کلفت شدم یکم خودتو جمع کن قوی باش

روز99/9/9بهترین اتفاق زندگیم رخ داد.💘☝😍😍
اره دق ت می ده اگه یه ماهم قهر باشم محل نمی ده حتی اگه بدترین کارها رو کرده باشه ....منم دیگه قهر نم ...

چه بد من همش گريه ميكنم از ديشب البته يواشكى جورى كه نبينه

بچه یه مادر افسرده و داغون و یه پدر عصبی رو می خواد چیکار عزیزم ما فقط بچه ها رو بهونه میکنیم وگرنه ...

من دوس ندارم بچه طلاق باشه پسرم ديدم بچه هاى طلاق ميگم شايد خوب بشه باباش

[QUOTE=100089007]يعنى چى؟!؟[/QUOTE]

يه جور اختلال شخصيتيه.اگر سرچ كني واست مياد.رفتاراشون تناقض زيادي داره.يمدت باهاش مهربون باش و غر و. نق اصلا نزن غذاي خوب و خونه ي تميز و خودت آراسته باش.بهش محبت زبوني هم بكن ببين تغييري ميكنه؟يجورايي نقش بازي كن،فقط در حد امتحان.اگر تغيير كرد ازت محبت ميخواد كه ازش دريغ نكن

یه روز خوب میاد

ببین عزیزم  من نمونه ی شوهر شما رو دیدم با چشم خودم باهاش زندگی کردم  اصلا به حرف کاربرا ...

بى دليل قهر ميكنه و تا بهش ميگم قهر نكن شروع ميكنه به دعوا مامانت اينو گفت تو نگفتى دوسم دارى تو نيومدى تو مرفتى تو اينجورى تو اونجورى واقعا موندم چكار كنم كه بس كنه اين دعواهاى مزخرف و الكيو😞😞😞

به من ميگه كسي رو نداري بهش زنگ بزنم شكايتت كنم من پدر مادرم فوت شدن يك خواهر و برادر دارم اونقدر پو ...

😭 من دارم اما نمیگم که ناراحت نشن کاری از دستشون بر نمیاد 

بى دليل قهر ميكنه و تا بهش ميگم قهر نكن شروع ميكنه به دعوا مامانت اينو گفت تو نگفتى دوسم دارى تو نيو ...

ببین عزیزم 

با ۴ تا کامنت کاربرای اینجا تحت تاثیر قرار نگیر 

اگر شوهرت مشکل اساسی مثل اعتیاد یا خیانت  یا شکاک بودن و...نداره 

مسائل دیگه قابل حله 

اینطور که من احساس میکنم از حرفایی که زدی شوهرت دوست داره خیلی بهش محبت کنی .

شوهرت تو ی خانوادش با کمبود محبت بزرگ نشده؟

[QUOTE= 100089007 ]يعنى چى؟!؟[/QUOTE] يه جور اختلال شخصيتيه.اگر سرچ كني واست مياد.رفتاراشون ت ...

هرچقد محبت کنم بازم میگه کمه

همیشه خونمون هرروز صبح که پامیشم تمیز و مرتب

غذاش آماده

شربتش آماده

مهمون داری از خانواده اش در سطح خوب

اما همیشه بازم میگه بگو دوسم داری نمیگی اصلا دوسم داری من تنهام یکم دوسم داسته باش

ببین عزیزم  با ۴ تا کامنت کاربرای اینجا تحت تاثیر قرار نگیر  اگر شوهرت مشکل اساسی مثل اع ...

پدرش نظامیه کاملا مهربون اما نمیدونم تو بطن زندگیشون چه خبر بوده چون غریبه ایم و خیلی دوریم از هم

پدرش نظامیه کاملا مهربون اما نمیدونم تو بطن زندگیشون چه خبر بوده چون غریبه ایم و خیلی دوریم از هم

عزیزم محبت بین زن و شوهر ی چیزه وظایف خانه داری هم ی چیزه 

شوهرت بنده خدا با زبون خودش داره میگه بهم محبت کنه 

شما ی خورده طنازی کن شیطنت کن نوازشش کن کلامی بهش محبت کن بی هوا ببوسش ازش تعریف کن تحسینش کن 

عزیزم محبت بین زن و شوهر ی چیزه وظایف خانه داری هم ی چیزه  شوهرت بنده خدا با زبون خودش داره می ...

ممنون از راهنماییت تمام سعیمو میکنم فراموش کنم و بتونم بگم دوستت دارم