2777
2789
عنوان

دعوا☹️🥺😩😖

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 79 پست
ببین اگه تعادل روانی نداره ازش جدا شو این بهترین چاره هست چون باز هم تکرار خواهد کرد ...

نميتونم بچه دارم 

فقط پسرم مهمه اصلا مهم نيس بقيه زندگيم

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميزنه و ميرى منتشو ميكشى؟!؟!؟

اره دق ت می ده اگه یه ماهم قهر باشم محل نمی ده حتی اگه بدترین کارها رو کرده باشه ....منم دیگه قهر نمی کنم تو خونه با کسی حرف نزنم دق می کنم اخرین بار گلدونام و شکست و زدم تحقیرم کرد و بعدم گفت حق نداری جمع کنی و رفت یه ذره گریه کردم بعدم خاکا رو جمع کردم و رفتم به مادرم اینا سر زدم بعدم به روس نیاوردم ولی سردتر از همیشه بودم اینم بگم بعد زایمان دومم تا حالا همش دعوا داریم داد زدن تحقیر کردن .....این بار اخری رفت یه شاخه گل خرید و دو تا گلدون خالی .......همیم خوب بود بعد یه سال تحقیر و ازار و درک نکردن .......

چه خوبه می گه غلط کردم من باید هنوز برم منتشم بکشم 😥😥😥

کجاش خوبه اخه سرهیچی اعصاب زن وبچشو به هم ریخته بعدش که اروم شده اومده معذرت خواهی یکم به خودت زمان بده گلم ودیرببخش بذاربراش عادی نشه

روز99/9/9بهترین اتفاق زندگیم رخ داد.💘☝😍😍
نميتونم بچه دارم  فقط پسرم مهمه اصلا مهم نيس بقيه زندگيم

بچه یه مادر افسرده و داغون و یه پدر عصبی رو می خواد چیکار عزیزم ما فقط بچه ها رو بهونه میکنیم وگرنه خودمون جرات طلاق نداریم

کاش یاد میگرفتم دستم فقط روی زانوی خودم باشد
شوهرم معلم اين همه فحش و اين همه بى احترامى مناسب معلم نيس

ببین عزیزم 

من نمونه ی شوهر شما رو دیدم با چشم خودم باهاش زندگی کردم 

اصلا به حرف کاربرایی که میان میگن طلاق بگیر گوش نکن 

شوهرت اگر تو براش بی اهمیت باشی هیچ وقت سر اینکه با هم ی جا بشینید دعوا راه نمیندازه مثل خیلی از مردا ی خورده هم خوشحال میشه سرشو میکنه تو گوشیش اصلا یادش نمیافته زنش هم تو خونه است 

شوهرت معلومه خیییلی دوست داره که از بی توجهیت عصبانی میشه که انقدر براش نهمه کنارش بشینی معلومه خانواده دوسته 

در مورد فحاشی هم من به همسرت حق نمیدم ولی همیشه نمیشه همه ی ویژگی های مثبت تو ی نفر وجود داشته باشه خیییییلی از آقایون وقتی عصبانی میشن انگار دست خودشون نیس چشمشون رو میبندن دهنشون رو باز میکنن بعدا هم پشیمون میشن 

راهش اینه که نذاری کارتون به دعوا بکشه که باعثه فحش کاری بشه 

همش دست خودته میتونی همچین شوهری رو مثل موم تو دستت بگیری کاری کنی دیوانه وار دوست داشته باشه 

میتونی هم به نیاز هاش جواب ندی ازت سرد بشه 

اولا که اینطور که معلومه شوهرت دوست داره  و فقط از شما توجه و محبت میخواد ! دوما که وقتی ازت ...

نميدونم شما شرايطت چيه؟!؟

اما ميگم بدونين من تك دخترم خانواده پدريم وضعيت مالى خوبى دارن

از وقتى ازدواج كردم در يه شرايط مالى سختى بوديم باشوهزم

و هميشه وسط دعوا شروع كرده به فحاشى من خيلى دركش كردم شرايطش سخته اما زدن ديشبشو نميتونم هضم كنم يكم از ايم منظر بهش نگاه كنين

اره دق ت می ده اگه یه ماهم قهر باشم محل نمی ده حتی اگه بدترین کارها رو کرده باشه ....منم دیگه قهر نم ...

خوب اخه حرف زدن با یه همچین موجودی چه دردی ازت دوا میکنه اروم ومتین شواصلا روزه سکوت بگیر بذار دلش واست تنگ شه

روز99/9/9بهترین اتفاق زندگیم رخ داد.💘☝😍😍
آخه عزیزم شما دلیل اصلیه دعواتون رو نمیگید.احساس میکنم به نفع خودتون داید حرف میزنید

شما منو ميشناسيد ؟!؟

خوب دليلى نداره من بخوام ناپيك بزنم كمك بخوام چكار كنم بهد بخوام همه چيو به نفع خودم نشون بدم؟!؟عاقلانه است؟!؟حالا اين موقع؟!؟اين وقت شب ؟!؟

بايد سعي كنيد اون لحظه اروم باشيد حرف نزديد تا حالتون سر جاش بياد 

اولش كه ميگفت بيشعور ناراحت نشدم چون هميشه ميگه اما وقتى كه تهديد كرد منو از خونه خودم ميخواد بندازه بيرون خيلى عصبى شدم