2777
2789
عنوان

دعوا☹️🥺😩😖

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 79 پست
ارزومه شوهرمو هيچوفت نبينم كاش خونه اي بود ازخودم يا پدرم ميرفتم ولي نه خونه خودم دارم نه باباي خداب ...

حالا من که بابا ننه دارم کجای دنیا رو دارم شوهرم خیانت پشت خیانت کرد بابام گفت بچه هاتو بنداز جلوش بیا آخه من چجوری ول کنم برم با دختری که جونش به من بستس و پسری که اتیسمه و به نگهداری من احتیاج داره مطمعنم بذارم برم شوهرم میزاردش بهزیستی پس موندم و سوختم و ساختم و میسوزم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور زندگی میکنید با همچین آدمهایی 😩هرچند خودمم یه خواهر دارم خیلی بد😬

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
عزیزم بعضی از مردا زود جوشن.وقتی عصبی میشن تو باید سکوت.کنی.همسر منم اینطوریه.یه چیزی شاید بگه ولی ب ...

دقیقا شوهر منم اینجوره خیییییییییییلی سریع عصبانی میشه میتوپه خیلی زودم میاد بغل بوس معذرت خواهی😁😑

عزیزم بعضی از مردا زود جوشن.وقتی عصبی میشن تو باید سکوت.کنی.همسر منم اینطوریه.یه چیزی شاید بگه ولی ب ...

شوهرم معلم

اين همه فحش و اين همه بى احترامى مناسب معلم نيس

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️
آره منم اینطور فک میکنم.واگرنهبی دلیل که مرد عصبانی نمیشه

دقيقا همين قبلش رفتيم پارك از پارك اومديم من خونه رر جمع كردم و اينجورى شد

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️