2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست استرالیا زندگی کنه

115 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، لطفا اگه اینجا کسی استرالیا زندگی میکنه کمک کنه ، همسرم تو کار فلزات و متال هست الان المان زندگی میکنیم کار همسرم خوبه ولی مالیات خیلی زیاده برای همین  میگه برای زندگی و کار بریم استرالیا لطفا راهنمایی کنید اونجا وضعیت زندگی بهتره  بنظرتون مالیات اونجاهم زیاده؟  

مالیات همه جا زیاده توی نت سرچ کن رنج هارو بهت میگه عوامل دیگه رو هم در نظر بگیر فقط مالیات اگه م ...

همسرم خیلی کار میکنه اخر ماه هم میبینی نصف حقوق میره برای مالیات و بیمه و هزارتا خورده ریز دیگه 😔 دنبال یه شرکت توی استرالیا هستیم برای برشکاری و لیزر قطعات خودرو ،میخواد منو چندهفته تنها بذاره بره ببینه وضع اونجا چجوریه 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😎 منم خارج از آلمانم اینجا هم مالیات زیاده

خسته شدیم از بس انقد کار میکنه 😞یه تفریح درست حسابی نداریم ، کاش فقط خودمون دو نفر بودیم بیشتر به خاطر خانوادش هست که بنده خدا انقد زحمت میکشه😔همش میگه من فکر هزارتا چیز هستم