2777
2789

دندون پزشک...

منم امروز جراحی کردم دندون عقل رو.

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون پزشک... منم امروز جراحی کردم دندون عقل رو.

میشه بگی چه جوریه درد داره؟ منم جراحی دندون عقل نهفته دارم البته هنوز وقتش نشده که برم

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
میشه بگی چه جوریه درد داره؟ منم جراحی دندون عقل نهفته دارم البته هنوز وقتش نشده که برم

حین جراحی ک با ۳ تا آمپول کاملا بی حس بودم و فقط فشار رو احساس کردم. 

بعدش تا ۱۰ روز ی کم سخت میگذره تا بخیه ها رو بکشی ‌.ماه قبل یکی جراحی کردم امروزم اون یکی ‌.

نهفته بودن و فک پایینم بود.

الانم دارم یخ میذارم رو لپم. 

هزینه هر کدوم هم ۶۰۰

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حین جراحی ک با ۳ تا آمپول کاملا بی حس بودم و فقط فشار رو احساس کردم.  بعدش تا ۱۰ روز ی کم سخت ...

😭😭😭😭😭😭 مال منم نهفته فک پایینه

حین جراحی ک با ۳ تا آمپول کاملا بی حس بودم و فقط فشار رو احساس کردم.  بعدش تا ۱۰ روز ی کم سخت ...

مطب 600 شد یا کلینیک؟

😭😭😭😭😭😭 مال منم نهفته فک پایینه

چاره چیه مجبوری انجام بدی سنت بالاتر بره سخت تر میشه هر چ زوتر برد

مطب 600 شد یا کلینیک؟

مطب. جراح لثه هم فقط برو. پیش دندون پزشک معمولی نرو

چاره چیه مجبوری انجام بدی سنت بالاتر بره سخت تر میشه هر چ زوتر برد

شما چند سالته؟ من دست خودم نیس دکتر گفته قبلش بهتون میگیم

شما چند سالته؟ من دست خودم نیس دکتر گفته قبلش بهتون میگیم

۲۰ سال .چرا دست خودت نیس ؟وقت گرفتی یعنی