2777
2789

چ قيمتي ميخواي؟ 

جنس پوستتم بگو 

ميخواي اينترنتي بگيري يا حضوري؟

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

مک 

هدی بیوتی 

مک اپ

مروان خیر 

گریماس

فنتی  

بعضی از کرم پودر ها هر چقدرم خوب باشم به دوستتون نمی‌سازند یعنی شما امکان داره یه کرم بخری ۳۰۰هزار تومان اصلا به پوستتان نیازهای و نخوابه روی پوست ولی یه کرم بخری ۱۰۰عالی باشه یا حتی ارزونتر بستگی به دوستتون داره اما این کرم ها خوبن بعضیهاشون هم گریمه

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ قيمتي ميخواي؟  جنس پوستتم بگو  ميخواي اينترنتي بگيري يا حضوري؟

کرم پودر رو به هیچ عنوان اینترنتی خرید نکنید چون رنگ کرم که اونجا توی عکس با اینکه ب اتون میارن فرق داره ،،،و خیلی چیزای دیگه کلا لوازم آرایشی حضوری بهتره

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....
کرم پودر رو به هیچ عنوان اینترنتی خرید نکنید چون رنگ کرم که اونجا توی عکس با اینکه ب اتون میارن فرق ...

نه عزيزم من سالهاست خريد ميكنم قلقش دستم اومده 

اول سواچ كرمپودرو روي دست يا پوست صورت توي نت سرچ ميكنم و ميبينم بعدا خريد ميكنم 

يا بلاگرايي ك استفاده كردن رنگ پوستشونو با خودم مقايسه ميكنم و به نتيجه ميرسم 

مثل وت اند وايلد من رنگ پوستم با صدف بيوتي يكيه پس رنگ گلدن بژ برام مناسبه ك صدفم همونو ميزنه

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
معمولی  قیمت مناسب باشه

ايراني اگه بخواي كاليستا و اينلي خيلي خوبن رنج قيمت بين ٣٠تا ٥٠هزار تومن همه جاهم دارن روي پوست مات ميشن پوشش متوسط روب بالا دارن ك من كاليستارو ترجيح ميدن مدليش ك تيوپيه 

تو رنج ٩٠تا ١١٠هزارتومن اير مت بورژوا - دبورا مدل ٢٤اوره -كرمپودر كاتريس مدل قطره چكونيش (اينا همه عاليننن يعني از خريدت پشيمون نميشي)

اگه قيمت بالاتر بخواي بگو ك معرفي كنم بهت

نه عزيزم من سالهاست خريد ميكنم قلقش دستم اومده  اول سواچ كرمپودرو روي دست يا پوست صورت توي نت ...

چه خوب 

مک  هدی بیوتی  مک اپ مروان خیر  گریماس فنتی   بعضی از کرم پودر ها هر چقدرم ...

عزيزم اخه توي ايران كجا كرمپودر هدي يا مك حضوري ميفروشن ك بريم حضوري تست كنيم بعد بخريم؟😐😐😐

عزيزم اخه توي ايران كجا كرمپودر هدي يا مك حضوري ميفروشن ك بريم حضوري تست كنيم بعد بخريم؟😐😐😐

جاهایی که لوازم آرایشی برندو خوب دارن ،،،یعنی بدونی جنس فیک و تقلبی نمیارن مشخصه

ايراني اگه بخواي كاليستا و اينلي خيلي خوبن رنج قيمت بين ٣٠تا ٥٠هزار تومن همه جاهم دارن روي پوست مات ...

من مروان خیر دارم اصلا رو پوستم نمیخوابه یه جوریه با پد خیسم باز نمیشینه رو پوستم 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن