2777
2789
من مروان خیر دارم اصلا رو پوستم نمیخوابه یه جوریه با پد خیسم باز نمیشینه رو پوستم 

مروان خیرم من دارم عالیه ،،،همیشه نباید استفاده کنی شما چند خریدی؟؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهایی که لوازم آرایشی برندو خوب دارن ،،،یعنی بدونی جنس فیک و تقلبی نمیارن مشخصه

آهان 

اوكي

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
مروان خیرم من دارم عالیه ،،،همیشه نباید استفاده کنی شما چند خریدی؟؟؟

پارسال گرفتم فکر کنم ۷۰ بود مهمونی جایی مگه برم فقط نمیدونم با پد خیس باید بمالم؟

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
من مروان خیر دارم اصلا رو پوستم نمیخوابه یه جوریه با پد خیسم باز نمیشینه رو پوستم 

نداشتم عزيزم اين برندو 

ولي با اسفنج خيس بزن خيلي تاثير داره گلم روي كرمپودر 

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
پارسال گرفتم فکر کنم ۷۰ بود مهمونی جایی مگه برم فقط نمیدونم با پد خیس باید بمالم؟

پنکیک یا کرم؟؟

مریض های واقعی هیچ وقت پیش ما نمیان،،،کسایی که از دست مریضای واقعی مریض شدن میان....

چربه پوستت؟ 

شايد چون چربه خوب نميخوابه 

الان خيلي ماركاي بهتر از مروان اومده عزيزم يه مدل ديگه رو امتحان كن

چربه پوستت؟  شايد چون چربه خوب نميخوابه  الان خيلي ماركاي بهتر از مروان اومده عزيزم يه م ...

آره چربه 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
آره چربه 

پس واسه همينه 

يا كرمپودر مات و اويل فري بگير ك به پوستت بسازه 

يا پرايمر مات كننده بگير ك كرمپودرت خوب بخوابه

پس واسه همينه  يا كرمپودر مات و اويل فري بگير ك به پوستت بسازه  يا پرايمر مات كننده بگير ...

مرسی پرایمر میگیرم چون اینو اصلا استفاده نکردم زورم میاد بزارمش کنار 

مرسی پرایمر میگیرم چون اینو اصلا استفاده نکردم زورم میاد بزارمش کنار 

❤️