2777
2789
عنوان

زندگی خارج از کشور

156 بازدید | 30 پست

احتمالا شرایط جوری پیش بیاد که منو دخترام تنها یه کشور دیگه زندگی کنیم تقریبا 6 ماه بعدش میتونم بفرستم دنبال شوهرم 

زندگی یه کشور غریب با دوتا دختر ده ساله و دو ساله سخت نیس آیا؟؟؟ 

از تنها بودن شوهرم تو ایران هم هراس دارم، ازبس مچش رو گرفتم که با این زن و اون زن نپر خسته شدم.... میترسم برم با ایدز بیاد طرفم، یه طرف هم دلتنگ شدنه، هم من هم بچه هام😒

کارگذار بهم گف که اون موقع اس که خودشون دنبالتون میگردن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم اونی که باید نگرانش باشی خودتو دختراتین نه شوهرت 😥

همه اینو میگن 

سخت نیس تنها زندگی کردن؟ 

کسایی دورتن که زبونشونو نمیدونی

هرچند من تو ایران می خواستم جدا بشم، اما جدا نشدم سرپناهی نداشتم مجبور شدم موندم... 

اما میگن دولت حامیه 😔

خوشبحاااالت

چجوری میخای بری هزینش چی

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
کانادا احتمالا

ببین به نظرم جوگیر نشو. قبل از رفتن حتما وبلاگ مهاجران کانادا رو بخون. انقدر آدم هست که تجربیات تلخشون رو از مهاجرت تو وبلاگشون میذارن

حتما جنبه های منفیش هم در نظر بگیر

وگنه در مجموع کانادا کشور خوبیه. اگه کشورهای همسایه بود که می گفتم فکرشو نکن

به شوهرت بگو از کاندوم استفاده کنه خوب  من به شوهرم گفتم اگه بخوای هرز بپری حواست باشه از کاند ...

قبل رفتن اگر شد، کل ازمایشاتم و میدم و میرم. 8 سال رو این منواله😔

تنها میشه؟ با دوتا دخترام؟ 😒 قراره شوهرم و راضی کنم و بریم صحبت کنیم که منو و دخترام اول بریم  ...

خب نمیدونم بستگی ب خودت داره ک بتونی یانه

هزینشو نگفتی چرا دولت حمایتت میکنه.؟؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.