2777
2789
عنوان

برا خودش 20 میلیون خرج کرده به من یک قرون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 112 پست
منم نگفتم خودش دید ولی من توقع  درمانی از همسرم داشتم خودمم شاغل بودم هیچ وقت دستم جلو خانوادم ...

شما خیلی بی سر و زبونی 

باید دعوا میکردی میگفتی کارمو تو ازم گرفتی حالا غلط میکنی میگی خانوادت!!!

اگه قراره خانوادم بدن توی گردن کلفت رو میخوام چیکار پس؟

منم نگفتم خودش دید ولی من توقع  درمانی از همسرم داشتم خودمم شاغل بودم هیچ وقت دستم جلو خانوادم ...

ببین عزیزم این رفتارا رو‌جدی بگیر خدا رو شکر هنوز تو عقدی حتما حتما شده پول از خانوادت بگیر برو‌مشاور خوب صحبت کن ببین میتونی با راهنماییشون تغییرش بدی یا نه! اگه تغییر نکرد به هیچ وجه باهاش زیر یه سقف نرو‌و خودت برای جدایی اقدام کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی مدام به شوهرت بفهمونی توی فکر طلاقی معلومه که خرجت نمیکنه 

خب میگم اخلاقتو درست کن وگرنه طلاق 

کلی قشنگ این حرفو میزنم

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
شما خیلی بی سر و زبونی  باید دعوا میکردی میگفتی کارمو تو ازم گرفتی حالا غلط میکنی میگی خانوادت ...

بابا من دعواهامو کردم این اقا دیوانه شده

بخدا من برا خودم کسی بودم بقیه از من قرض میکردن

من واقعا دلم خیلی شکست

با خانوادت در جریان بذار بگو الا اینجوریه فدردا تو زندگیم به مشکل برمیخورم یا برو پیش مشاوره و خودشم ...

خانواددمم موافق طلاقن 

ایشون طلاق نمیدن

بابا من دعواهامو کردم این اقا دیوانه شده بخدا من برا خودم کسی بودم بقیه از من قرض میکردن من واقعا ...

دوستانه ازت میخوام گولشو نخوری و باهاش نری زیر یه سقف.

کارت رو هم برو ادامه بده 

خب میگم اخلاقتو درست کن وگرنه طلاق  کلی قشنگ این حرفو میزنم

هیچ وقت حرف طلاقو نزنید باعث سردی توی رابطه میشه

من حتی اگه خدای نکرده روزی قصد طلاق جدی داشته باشم بازم با محبت تلاش میکنم زندکیمو بسازم نه با تهدید.

چرا کارتو گرف؟

اومد ابرو ریزی کرد اونجا دعوا اخراجم کردن بعدم گفت اخیش خیالم راحت شد همش فک میکردم اونجا چیکار میکنی 

تو نامزدی خرج با پدره نه با نامزد

نامزد نیست عقد هستند! همسر قانونیشه

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
هیچ وقت حرف طلاقو نزنید باعث سردی توی رابطه میشه من حتی اگه خدای نکرده روزی قصد طلاق جدی داشته باشم ...

عزیزم کار ما از حرف قشنگ گذشته وقتی بد دهنی میکنه بعد یک ساعت بعدش میاد طبیعی ابراز علاقه میکنه من چی بگم 

اخه یه روز که میست

یکی رو میشناسم یه پسر دوازده ساله داره  شوهرش خرجی خونه نمیده زنه خودش کار میکنه پول در میاره بیچاره زنه بچه یتیمم هست نمیتونه طلاق بگیره مرده از خودش هیچی نداره  ولی شما عزیزم سفت بگیر از الان نزار مثل اون بشی