2777
2789
عنوان

برا خودش 20 میلیون خرج کرده به من یک قرون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 112 پست
برو یه وکیل خوب بگیر اونا راه میانبر بلدن طلاقتو میگیرن

مشاوره رفتم  با توجه به اخلاقا همسرم گفتم مهریه بزاری اجرا کلا دیگه طلافت نمیده من پول میخوام چیکار ولم کنه بره

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خدا مشکله ببین من نمیفهمم کسی که تو دوستی برات میده یه خرس میخره یک میلیون چجوری الان اینجو ...

دوستش بودی؟

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
یکی رو میشناسم یه پسر دوازده ساله داره  شوهرش خرجی خونه نمیده زنه خودش کار میکنه پول در میاره ب ...

من اصلا با این ادم نمیرم زیر یک سقف 

دوستش بودی؟

اره نزدیک دوسال بقران حسرت دوستی و عشق مارو میخوردن از گا بالاتر به من نمیگفت

خرج چیه انقد  زباد میزاشت که خودم میگفتم بابا من زنت نیستم دوس دخترتم تو نباید بخری

واسه وقتیه که عقد نباشن و با هم بیرون نرن نه اینکه طرف بیاد عشق و حالشو کنه مسئولیت مالی رو گردن نگ ...

خب من زنشم حالا میگبم پول لباس نخواد بده که میده کم و بیش نه مثل خودس ها ولی اگه کسی باورش اینه تو عقد نباید خرج کنه یک قرون خرج نمیکنه 

ولی اخه من دنبال قرتی بازی نبودم

از اول گفت عقدم و گفت همسرم کلمه نامزدی رو از کجا اوردی؟؟🤔 واقعا سواله برام

شوهرمه چطو برا همه چیزا میگه تو زنمی نمیخوام فلان جا بری یا فلان کار بکنی زنمب الان بگه خانواده

تازه من نگفتم بیا تو پولشو بده خودش معرض گفت

شوهرمه چطو برا همه چیزا میگه تو زنمی نمیخوام فلان جا بری یا فلان کار بکنی زنمب الان بگه خانواده تاز ...

میدونم عزیزم تو حق داری😊

ازون کاربری سوال کردم و ریپلای کردم ک میگه خرج دوران نامزدی با پدرت هست😐

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
من نگفتم دندونت لمینت میخواد😐😐😐 میگم پول لمینت رو ازش بگیر تا بفهمه زن خرج داره اما اصلا لمینت ن ...

خواهرم من مبگم ترمیم  رو میگه خانوادت 

نمیده اصن خیلی کاراش برا علامت سواله

شوهرت اخلاقش مثل دوست پسر منه.فوق العاده لجباز.

اگه با لحنه دستوری باهاش حرف بزنم هیچ کاری برام نمیکنه ولی اگه با سیاست باشم رفتارش عوض میشه.

توام از اون دخترایی هستی که زود جوش میاری درسته؟

دوباره برو سر کارت.اینطوری استقلال مالی داری

کاش مبتونستم .نمیزاره میگه تو نیاز مالی نداری که.منم دوست ندارم.

کلا بحث کردن با الاغه

من خودم انقد پول داستم که تو زمان دوستی اگه ایشون لازم داشت تعارف میزدم بهش 

شوهرت اخلاقش مثل دوست پسر منه.فوق العاده لجباز. اگه با لحنه دستوری باهاش حرف بزنم هیچ کاری برام نمی ...

اتفاقا من اصلا عصبی نمیشم مگاه بره رو اعصابم من اتفاقا برعکس خیلی خیلی کوتاه میام

اخه کسی که اصرار داره منو ببره مسافرت یا منو نگه داره تو زندگیش باید دل بدست بیاره نکه بدتر