2777
2789
عنوان

برا خودش 20 میلیون خرج کرده به من یک قرون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 112 پست
من منت نمیکشم برا همین میگم توقع ندارم  اخه من طلاق میخوام طلاق نمیده

الان داری اینو میگی فردا خونت گوشت نمیخواد؟  خودت لباس و طلا و خرجی لازم نداری؟  به قول دوستمون اگه خسیس بود واس خودشم خرج نمیکرد. یا خود پسنده یا اگه بهت علاقه داشت همه چیشو میریخت به پات چه برسه به پول درست کردن دندونت که پای سلامتیت و درد نکشیدنت وسطه

منم دوران عقد هستم خودمم شاغلم‌.ولی تاحالا به نامزدم نگفتم به من پول بده یا اینو میخام اونو میخام. چون خداروشکر خودش شعور داره میبینی  برام لوازم موردنیازمو خرید مثلا سشوار بندانداز اتو مو نمیدونم فرکننده مو. لباس یا مثلا میگه شماره کارتتو بده پول بزنم برات یه تومن میزنه.  ولی خودم نمیگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن دندونم نیاز لمینت نداره  یه کوچولو خراب شده من تو فکر چشم و هم چشمی نیستم اما رک گفت خ ...

من نگفتم دندونت لمینت میخواد😐😐😐

میگم پول لمینت رو ازش بگیر تا بفهمه زن خرج داره اما اصلا لمینت نکن اگه الان کوتاه بیای باید تا اخر کوتاه بیای 

ببین خرج دخترو توی عقد نه شوهر گردن میگیره نه خانواده دختر😂😂😂

البته بنگر ببین مزه دهنش چیه ؟ایا بعد ازدواج خرج میکنه؟

خانواده شوهر من که اینطور بودن ولی شوهرم خرج میکرد

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من شوهر خالم خسیسه با اینکه یه میلیاردره ولی خالم تو سرما یه پالتو نداش بپوشه. خونش تا همین یکی دو سال پیش مبل نداش. دخترش با موله پشتی پاره میرفت مدرسه تک تکشونو با گریه و التماس و کلی منت براش خرید. من فقط نگرانم توام اینجوری بشی

منم دوران عقد هستم خودمم شاغلم‌.ولی تاحالا به نامزدم نگفتم به من پول بده یا اینو میخام اونو میخام. چ ...

منم نگفتم خودش دید ولی من توقع  درمانی از همسرم داشتم خودمم شاغل بودم هیچ وقت دستم جلو خانوادم دراز نبوده 

کارمو این اقا ازم گرفت حالا برام خیلی افت داشت 

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
الان داری اینو میگی فردا خونت گوشت نمیخواد؟  خودت لباس و طلا و خرجی لازم نداری؟  به قول دو ...

من اصلا نمیخوام برم سر خونه زندگی با این اقا

گفتم تا درست نشی نمیام یا طلاق

بعدم اثلا برا خودش ولخرحه ببین کی میره تو یه مغازه 6 تا کفش بخره

یا 13 تا شلوار

بعدا منو میبره بازار میخواد با منت بخره منم میگم نمیخوام نمیپسندم میام خونه

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی