2777
2789
عنوان

برا خودش 20 میلیون خرج کرده به من یک قرون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 112 پست

جدا شو

خودتو بدبخت نکن فورا ازش جدا شو 

چند سال دیگه حسرت امروز رو میخوری که چرا جدا نشدی

عزیزم نامزدت به هیچ وجه خسیس نیست چون ادمای خسیس واسه خودشونم پول خرج نمیکنن خساستشون نمیزاره

اما ایشون واسه خودش خرج کرده پس خسیس نیست بلکه تو رو دوست نداره پس با مردی که دوستت نداره نمون و هرچه زودتر از زندگیت شوتش کن بیرون.

خانواده ماهم رسمه دختر عقد کرده خرجش با پدر ش هست.پدر من کسر شانش میشد که  داماد توی عقد برای دخترش خرج کنه .نمیدونم کارش درست بود یا غلط.ولی خدا رحمتش کنه خیلی از کارهاش باعث شد من و خواهرام یک سر وگردن بالاتر از بعضیا باشبم.شما هم غصه نخور بعدا زبونت درازه جلوش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سلیمانیه عراق وارد میکنه؟چون بنظرم همسرتون عراقی باشن.

همسرم عراقی هستن اما در اصالت ایرانی و کلا ایران بودن هم خودشون هم پدرشون.تا 69 قانون بوده که به بچه ها که مادر ایرانی شناسنامخ میدادن بعدش نه 

مثلا خواهر برادرش شناسنامه دارن ایرانی

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
من که خانوادم برام کم نزاشتن اما خودم خیلی شرمنده شدم قشنگ اب شدم

حرف منو بگو بگو مامانم گله کرده یا خاهر برادر جوون داری بگو طعنه زدن که شوهرداره خرجش میکنید تا بلکه خجالت بکشع

خانما یاد گرفتن تو خونه باباشون جیکشون در نمیاد تا یکی از در میاد تو هزارتا خرج و درد و هزینه میاد س ...

وا این چ حرفیه اولا یک سال نیست من نزدیک سه سال تو عقدم بعدم یک دونه دندونه اخه ما ازین رسما نداریم اونام ندارن 

همه خرجا من با اونه حالا من نمیخرم زیاد ولی شوهرمه نامزد و دوس پسرم که نیست 

بحث درمانیه نگفتم که طلا بخره

خانما یاد گرفتن تو خونه باباشون جیکشون در نمیاد تا یکی از در میاد تو هزارتا خرج و درد و هزینه میاد س ...

عزیزم  پدر شما اشتباه می کنه 

زن و که اگه واسش خرج نکنی 

پولش بده پای چی پس

یه مرد وقتی زن و عقد می کنه همه چی با خودشه 

اتفاقا من از خانواده هایی تعجب می کنم 

که به داماد رو می دن بعد عقد هم تا خرخره خرج دختر می کنند 

خب همین جوری که تو عقد زن و شوهر بهم حلال هستن 

خرج زن همه پای همسرشه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
جدا شو خودتو بدبخت نکن فورا ازش جدا شو  چند سال دیگه حسرت امروز رو میخوری که چرا جدا نشدی عز ...

بابا این اگه دوستم نداره طلاقم بده من مهریم گفتم نمیخوام میگه اتیشت میزنم فک کردی بعد 5سال بری 

تازه من تا الان بزور تو عقد موندم اون مبخواد منو ببره حونش

من نمیدونم فاز این چیه از یه طرف اصرار داره با من باشه از یه طرف اذیت ازار من توقع مالی ندارم خدایی ...

خیلی از ادمایی ک الا اینجا میبینی با بچه حاضر له طلاق شدن ادمایی مث تو بودن که تو عقد میگفتن درست میشه یا ساده رد میشدن. خسیس بودن یعنی باید قید بیشتر ارزوهاتو بزنی یا برای به دست اردن هر کدومون غرورت و بشکنی التماس کنی. تا اخرش با منت بهت چیزی بده

بابا این اگه دوستم نداره طلاقم بده من مهریم گفتم نمیخوام میگه اتیشت میزنم فک کردی بعد 5سال بری  ...

خب خیلی رک و مستقیم بهش میگفتی دلایلت رو واسه جدایی

میگفتی واسه خودت ۲۰ میلیون دادی لمینت کردی حالا هم پول بده من برم لمینت کنم اصلا دندون جلو به کنار میگفتی میخوام لمینت کنم مثل تو و وظیفه توعه پولشو بدی اگه نمیدی طلاقم بده 

خیلی از ادمایی ک الا اینجا میبینی با بچه حاضر له طلاق شدن ادمایی مث تو بودن که تو عقد میگفتن درست می ...

من منت نمیکشم برا همین میگم توقع ندارم 

اخه من طلاق میخوام طلاق نمیده

خب خیلی رک و مستقیم بهش میگفتی دلایلت رو واسه جدایی میگفتی واسه خودت ۲۰ میلیون دادی لمینت کردی حالا ...

من اصن دندونم نیاز لمینت نداره 

یه کوچولو خراب شده

من تو فکر چشم و هم چشمی نیستم اما رک گفت خانواده 

من برم دیگه چی بگم اخه

اگه خانواده که چرا عید مانتو ال بل میخره