2777
2789

عه زشته😶

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امروز و فرداس که ریه هات خلاص شن

وسواس داری رو این داستان اصن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اصلا 

بالا میارم

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 چه دوره ای رو‌ گذروندیم ما ، مغازه دارایی رو دیدیم که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، رتبه کنکورایی رو دیدم که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

تو هنوز گیر قلیونی 

چرا حداقل برات عادی نمیشه که تاپیک نزنی دربارش

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

تو هنوز گیر قلیونی چرا حداقل برات عادی نمیشه که تاپیک نزنی دربارش

وسواس فکری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چی

قلیان

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱