2777
2789
عنوان

برا خودش 20 میلیون خرج کرده به من یک قرون نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 112 پست

خدا رحم بهت  کنه

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سیاست ازش بگیر 

مثلا وایی فلانی جون چه مانتو خوشکلی بریم ی تن بزنم بعد بگو حساب کنه بگو باشیم عقد شوهرم که هستی 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
به چیزای دیگه ش هم دقت کن فقط همین مورد بوده؟ 

نه بابا خدا مشکله

ببین من نمیفهمم کسی که تو دوستی برات میده یه خرس میخره یک میلیون چجوری الان اینجوریه بعد عقد

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 
فکر کردم تو کار بورسه نه گلم خدا بیشتر بده , خودتم فکر اساسی کن خسیسی خیلی بده  باز نداری رو ...

نه خدا کمتر کنه به من که چیزی نمیرسه اخه

نه بابا خدا مشکله ببین من نمیفهمم کسی که تو دوستی برات میده یه خرس میخره یک میلیون چجوری الان اینجو ...

اگه واقعا شک کردی به خساست باید تو موقعیت های مختلف امتحانش کنی 

دوستی اصلا ملاک نیست مردا اون موقع خیلی کارای احمقانه هم ممکنه بکنن  مهم زندگی رسمیته 

فقط اینو بهت بگم خساستش اونم فقط برای تو هیچوقت عوض نمیشه

مرد خسیس عوض بشو نیس

اگه میتونی باهاش سر کنی ادامه بده

در ضمن باید ازش انتظار مالی داشته باشی وگرنه عادت میکنه

وظیفشه

با سیاست ازش بگیر  مثلا وایی فلانی جون چه مانتو خوشکلی بریم ی تن بزنم بعد بگو حساب کنه بگو باش ...

ببین کلا اینجوری شده دوست بودم بخدا 5 سال پیش برام مانتو 300 تومنی خرید 

من اصلا دلم نمیخواد منت مالی بکشم خودم شاغل بودم کارمو ایشون ازم گرفتن

گوشیم ندارم الان شکسته با قراضه میام اما به رو خودش نمیاره

من یه خواستگار داشتم میلیارد بود ولی چی دست پسره همش جلوی باباش دراز بود حرف اول واخر باباش میزد گفت ...

نه این به باباش کار نداره مستقله

بگو میخواستم ع ننمون پول بگیرم که شوهر برا چی چیم بود؟تو نمیخوای خرج کنی زن برا چی چیت بود؟

من که خانوادم برام کم نزاشتن اما خودم خیلی شرمنده شدم قشنگ اب شدم

خانما یاد گرفتن تو خونه باباشون جیکشون در نمیاد تا یکی از در میاد تو هزارتا خرج و درد و هزینه میاد سراغوشون

خدایی چجوری روتون میشه هنوز از خونه پدر نرفته بیرون تا پول نوار بهراشتی رو هم از مرد میخوان فکر کردید به مردا چه حسی دست میده؟ حس تیغ زدن

حالا پدر محترم که خرج داده یکی دوسال هم روش

اصلا خانواده چجوری روشون میشه خرج رو بندازن گردن داماد 

والا من نامزد کردم پدرم گفت تا وقتی خونه منی از نامزدت پول به عنوان خرجی نگیری حتی اگه بهت داد نگیر

الان استاتر انتطار داری کل دندونات که خراب نامزدت که یسال از راه رسیده ببره درست کنه!

زندگی زیباست چشمی باز کن