2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11042 بازدید | 266 پست
خدایا کجا برم ؟ب کی بگم  تو این افتاب کجا رو دارم برم  خدایا خلاصم کن نخواستم دنیاتو

هیچ جا نرو، اگه بری کار خراب تر میکنی اینجوری خودت ادم بده میشی الان چون عصبی بوده یه چیز گفته اگه اومد هرچی گفت جوابش نده سکوت کن اگه دست رو تو بلند کرد اونوقت برو خونه بابات

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شعور بعضی از دوستان نمیرسه ک این‌تاپیک جای شوخی و خنده نیس؟واقعا ازتون انتظار همچین کاری نمیرفت اگه مشکلی با ازدواج سن کم دارین تاپیک بزنین و ایشون رو مثال بزنین ن اینکه تو تاپیک دردودل بیایین بخندین و مسخره کنین 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
نه دارن میگن شعور به سن و تحصیلات مرتبط نیست

یعنی بچه 13 ساله کلاس دوم راهنمایی چون با شوهر و مادر شوهرش خوبه یعنی شعورش از یه زنی ک به فرض دکتره بالاتره عزیزم چرا درک نمیکنی😂😂شعور یعنی با مادر شوهرت دعوا نکنی و به حرف شوهرت باشی

الان همینو که گفتی میان به فحش میبندنت نمیدونم چرا فضای اینجا اینطوره اومدم اینجا ۸۰ تا اعلان برام ...

ب قول مهران مدیری دیگه ب درد نمیخوره این دنیا

همه همش منتظرن یکی ی اشتباهی کنه بش بگن دیدی بت گفتم؟؟دیدی حق با من بود همه فقط تماشاچی هستیم از کوچیکترین مسائل بگیر تا غرق شدن ی بیچاره تو آب رودخونه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اتفاقا شعور و فرهنگ رابطه مستقیم با تحصیلات داره از خودتون قانون وضع نکنین😂

من یه ادم بی شعور بی فرهنگ با تحصیلات دیدم!

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔
بچه ها من ناهارم نخوردم .  ۱۲اومدم مامانش یه نگف چی خوردی؟ بقرلن رفتم دیدم ناهار پخته ولی هیچ ...

شیه چیزی بردار بخور از خونه هم بیرون نرو امد چیزی گفت بگو من چرا برم خودت برو کتک زد فردا برو شکایت کن مهریه اتو بذار اجرا

بنده خدا استارتر داره التماس میکنه توکامنتا دعوا سر کودک همسریه  ب داد این دختر برسید 😐گفت ...

اینجا یکی داره از دردش میگه همه شدن فیلسوف و همه چی دون.

کی نسل اینا از رو زمین برداشته میشه.

حالا انگار ما تحصیل کرده ی دیر ازدواج کن کتک خور و تو سری خور نداریم

خوشبختی نگاه خداست😍دعا میکنم خداوند هرگز چشم از شما برندارد😍😍🌹🌹

بچه ها جون بچه هاتون کمکم کنید به امام هیچ جا ندارم برم اونم یه خونه بابام بود صبح پرتم کردن بیرون . چیکار کنم الان 

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
ب قول مهران مدیری دیگه ب درد نمیخوره این دنیا همه همش منتظرن یکی ی اشتباهی کنه بش بگن دیدی بت گفتم؟ ...

واقعا الان نمیشه به عقب برگرده که چرا انقد حرص میدن استارترو 

شمایی که داری امضامو میخونی😎بله با شمام              امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😘