وای بچه ها دیروز نه پریروزیکمی بحثمون شد . بعد گفت تا دعوا بیشتر نشه پاشو گمشو خونه بابات منم رفتم . حالا صبح مامانم گفت برو عیب نداره حرفیم زد چیزی نگو . گفتم خب اومدم الانم زنگ زده میگ اگه خونه یی بخدا میکشمت . فقط دیروز زنگ زدم بابام گفتم بابا جون خونه یی بیام . الان میگ برو خونه همون بابا جون کلی داد زد کلی جوری ک هنوز تو گوشمه صداش . الا کجا برم ن خونه مامانم میتونم برم چون میگ اگ کسی بفهمه شما دعوا کردید من بی ابرو میشم هم اینجا نمیتونم بمون . تو یکی از اتاقای مادرشوهرمم . ۱۷سالمه . الانم به مامانش زنگ زده میگ اونو از خونه بنداز بیرون تا نیومدم . حالا چیکار کنم جان مادرتون کمکم کنید
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید
هیچ جا نرو گلم فقط وقتی اومد به دست و پاش نپیچ تا اروم بشه براش یه شام خوشمزه بزار خودت وضو بگیر نماز بخون اومد بزار در حال نماز خوندن ببینتت بعدم اگه تیکه ای چیزی بهت انداخت بگو خواستم خدا منو ببخشه که شوهرم و ناراحت کردم اگه خونه رو ترک کنی رابطتون زود خراب میشه اصلا نرو هرچی هم گفت نرو و فقط اروم باش لابد چیزی گفتی که براش خیلی سنگین بوده مردا دیر عصبانی میشن دیرم اروم میشن فقط هرچی گفت دست پایین بگیر بزار زندگیت از هم نپاشه عزیزم برات ایت الکرسی میخونم انشالله درست میشه به حرفم گوش بده گلم
کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......