2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زدن میگ خونه باشی میام پرتت میکنم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 11043 بازدید | 266 پست
شوهر ایشون اینطوری هستن والا شوهرای ما حتی. نمیتونم تصور شوبکنیم

بله بله شما ك راست ميگين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره اي هم ندارن خب مجبووور بسازن و اَداي خوشبختارو دربيارن

درباره تاپیکم نظرتو بگو ....دوسدارم نظرتوبدونم 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

۲۳ سالس بچه ها . 

اصلا نفهمیدم چی شد اینجوری شد انگاری خواب بود برام .

من نمیتونم جدا بشم ابرومون میره .

چجوری اومد ارومش کنم اینو بگید 

ب مادرش بگم میگ چی بگم خب . مادرش کلا براش اهمیت نداره 

9/9/1399 فهمیدم که بچه ام پسره و صحیح و سالمه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍الان یه ماهه حامله ام با شوهرم دوتایی ذوق میکنیم شدید دلم میخواد بچم پسر باشه و سالم و راحت زایمان کنم 😄😄😄برام دعا کنید 
حالا انقدرام خوش بین نباشین اینهمه ۳۰ ساله کتک خورده هس تو جامعه همش ب خاطر سن ک نیس اون آدم شعور ند ...

تو بیشعوری این مرد. ک شکی نیس ولی اگه سنش بیشتر بود الان جواب شوهرشو میداد میشوند سرجاش حقشو میگرفت مجبور نمیشد بلرزه بشینه گوشه خونه مادرشوهر

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

برو خونه بابات بزار مامانت هرچي ميخواد بگه اينجوري ک تو رفتي حالا ميگه بي کسو کاره من هرچي بهش بگم عب نداره برو خونه بابات اونجا نمون

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

عزیزم اگه اومدخیلی محکم بگواینجاخونمه  زندگیمه هیچ جانمیرم توبرومردهاخوششون میادبگی نمیرم از خونه دوست ندارن تادعوامیشه بری خونه بابات ازاین به بعد توی دعواخونه بابات نروبمون سرزندگیت

ظاهر و باطن یکیه😁

خدانکشتت ..خیل باحالی

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

توروخدا بگید کجا برم اخه . یا اومد چی بگم اروم بشه . ادم روانی نیست بخدا خوبه . ولی عصبی میشه خول ...

هیچ جا نرو گلم فقط وقتی اومد به دست و پاش نپیچ تا اروم بشه براش یه شام خوشمزه بزار خودت وضو بگیر نماز بخون اومد بزار در حال نماز خوندن ببینتت بعدم اگه تیکه ای چیزی بهت انداخت بگو خواستم خدا منو ببخشه که شوهرم و ناراحت کردم اگه خونه رو ترک کنی رابطتون زود خراب میشه اصلا نرو هرچی هم گفت نرو و فقط اروم باش لابد چیزی گفتی که براش خیلی سنگین بوده مردا دیر عصبانی میشن دیرم اروم میشن فقط هرچی گفت دست پایین بگیر بزار زندگیت از هم نپاشه عزیزم برات ایت الکرسی میخونم انشالله درست میشه به حرفم گوش بده گلم 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
نصف حرفای اینجا چرته 

اره مخصوصا اونايي كه كودك همسري رو ترويج ميدن ميگن ما خيلي خوشبختيم زير سن قانوني شوهر كرديم اونا باز دروغگوتر از بقيه

نميفهمن مردي كه ميره سراغ دختر بچههه ميخواد بچه تربيت كنه نه زن 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤