2777
2789
عنوان

مامانای باردار

114 بازدید | 25 پست

دوستای گلم .اولین سونوگرافی که رفتین فکر کنم واسه هفته پنجم هزینه اش چقد شد بدون دفترچه؟همه جواب بدن لطفا ممنونم.اگه دفترچه داشتین چند شد؟😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم در اصل یه سونگرافی مال ماه اوله که مشخص بشه جنین داخل رحمه یا خارج رحم، اون 70 تومن بود رفتم

یکی هفته 12 که غربالگری اول که اگه جای خوب بری جنسیتم میگه 140 بود

سومین هم غربالگری دوم هفته 18 تا 26 هستش که من هفته بعد میرم 200 تومنه

البته همه اینا بستگی داره دکترت توی سونگرافی چیا بخواد

بعد آزمایش ها از سونگرافی ها خیلی گرونترن

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
گلم در اصل یه سونگرافی مال ماه اوله که مشخص بشه جنین داخل رحمه یا خارج رحم، اون 70 تومن بود رفتم یک ...

یکی هم برای تپش قلب هستش که دکتر توی مطب انجام داد مال منو که هفته 8 بودم

برای چی خواسته هفته 5 بری؟

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست
دکتر گفت پنج هفته

ببین عزیزم دکتر بر حسب اولین روز از اخرین پریودی شما حساب میکنه اگر تا الان سونو ندادی

و امکان داره تا دو هفته عقب تر باشه سن واقعی جنین یا حتی اگر همون پنج هفته باشه،ممکنه بری و فقط ساک رو ببینی ک خب نگران میشی ک چرا جنین نیست!؟و این طبیعیه چون خیلی کوچیکه و دیده نمیشه

یا ممکنه جنین دیده بشه و قلبش تشکیل نشده باشه ک طبیعیه وبازم شما استرس میگیری

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
ببین عزیزم دکتر بر حسب اولین روز از اخرین پریودی شما حساب میکنه اگر تا الان سونو ندادی و امکان داره ...

خب دکتر که اینا رو میدونه پس چرا به من گفته برو سونو؟؟!!!چرا بهم نگفت دیرتر برم؟؟