2777
2789
عنوان

نمیتونم صب زود بیدارشم دوس دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 131 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب قبلش وسایل صبحانه رو تو یه سینی تو یخچال بزار خودش برداره بخوره 

بسیااااار مچکرررررر اینم بسیار بجا و مفید بود😍😋

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
اره آدم خلاق میشه 😂😂.. میگن همیشه کارای سخت و نشدنی رو بسپر به یه تنبل چون تنبله حتما یه راه آسونی ...

دقیقن منم یاد همین افتادم😝😝😝

یوقتا ۸ونیم بیشتر ۹ونیم۱۰😁

اوه اوه پ بیشتر از من میخابی ک😂😂😂 با این وضع ک 4 یا 5 صبح مبخابم و 10 .11 ظهر بیدار میشم مادرشوهرم میگه خیلی میخوابی درصورتی ک خودش از ساعت 10 . 11 شب میخوابه تا 8 . 9 صبح .. دم ظهر یه چرت میزنه . بعد ظهر یه چرت . وسط شبم یه چرت .. کلا میره خونه مامانش و اینور اونور فقط میاد خونه میخوابه

اوه اوه پ بیشتر از من میخابی ک😂😂😂 با این وضع ک 4 یا 5 صبح مبخابم و 10 .11 ظهر بیدار میشم مادرشوهر ...

خواب صب یچیز دیگس.هرچقد شب زود بخابیم صب خوابش ی لذت دیگ داره.قبل از ۹مخصوصن.من کم خونی هم دارم دلیلش اینم هست.مادرشوهرا بعضیا خوابو ایراد میدونن من ک اونجا میرم تا ۱۱میخابم

چند روز پاشی عادت میکنی مگه ما که شیش صبح پامیشیم میریم سرکار لذت میبریم! ولی عادت کردیم سختیش چن ...

ای قربون دهنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

و خدایی که بشدت کافیست...