2777
2789
عنوان

نمیتونم صب زود بیدارشم دوس دارم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 131 پست
اخی من بابام ی بار نشد مامانم بش صبونه بده خودش هرصبح بلند میشه نون میگیره چای دم میکنه همه چی رووام ...

اره اخی بابای منم همینه😍همیشه چای دم میکنه میره

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
خونه ی خودمون نرفتیم هنوز خونه ی مامانم ایناییم.براهمین سختشه

ببخشید من متوجه نشدم شما میگی هنوز خونه خودمون نرفتیم و خونه مامانم ایناییم.. الان یعنی در دوران نامزدی بسر میبرید ؟ یا ازدواج کردید و خونه ی مامانت میمونید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مشکل شمارو دارم خابالویم     امروزم بعدمدتهازود بیدارشدم.شب زود بخاب صبح قهوه بخور ...

اهوووم سپااااس😁😍

ولی من تصمیم دارم خونه ی خودمم ک رفتم همین جوری باشم کلا با هم ک صبحانه میخوریم هم لذتش بیشتره هم با ...

منم حتمنننن خونه ی خودمون ک رفتیم صب زود بیدارمیشم.

ببخشید من متوجه نشدم شما میگی هنوز خونه خودمون نرفتیم و خونه مامانم ایناییم.. الان یعنی در دوران نام ...

ن دیگ عروسی نگرفتیم‌.شوهرم کارش شهرماس خانوادش ی جای دیگ.خونه ی جدا هم بابام نذاشت بگیره.چون واحد خالی داشتیم ما اونجاییم.ولی وسایل آشپزخونه چیزی نداره

شوهرا این دوره زمونه انقده گشااااااد هستن ک تا یه لقمه نون دستشون ندی زخم معده میگیرن ولی خودشون بلن ...

واااای خدایا انگار از جانب من داری حرف میزنی. فک کنم شوهر شما هم بچه ننه هست. چقد حساسه مادر شوهرم به اینکه به پسرش صبحانه بدم و زودتر از او پاشم. اگه تو قبرمم بذارن یادم نمیره. خواهرم بهم زنگ زد گفت مامان برقش گرفته حالش خیلی بده تو ٱی سی یو هست. منم تا صبح نخوابیدم آخه دور از اونا بودم. از قضا می‌خواستیم جابه جا بشیم رفته بودیم خونه مادرشوهر. صبح شوهرم ساعت 7 بیدار شد میخواست بره کارای بانکی بکنه اومدم بلند شم گفت بخواب. منم خوابیدم ساعت 9 صبح بود دیدم مادرشوهرم داره به پدرشوهرم میگه اینا اگه جون تو جونشون بکنن بلد نیستن شوهرداری بکنن صبح بچه ام بلند میشه نمیگه گشنه تشنه چی بخوره بره بیرون. یادم میاد میریزم بهم. خدا ازش بگذره چون خیلی دلمو شکست

چون کارش شهر ماس.خونوادش یجای دیگ.بابامم نذاشت خونه جدا بگیره

اها چقد خوب عزیزم ..من خودمم مشکل صبح زود بیدارشدن رو دارم و زودتر از ساعت 10 یا 11 نمیتونم بیدار بشم مگه اینکه ساعت بزارم روی زنگ .. ولی اگ میتونی ساعت بزار روی زنگ یدقه جنگی پاشو صبحونشو بده بخوره بعد دوباره بیا بخواب اگرم نمیتونی از شب صبحونشو اماده کن بذار توی یه ظرف مثلا یدونه گوجه یدونه خیار یکمم پنیر. و نون جدا جدا بزار توی ظرف بزار یخچال بگو صبح رفتی از توی یخچال بردار ببر محل کارت بخور

اها چقد خوب عزیزم ..من خودمم مشکل صبح زود بیدارشدن رو دارم و زودتر از ساعت 10 یا 11 نمیتونم بیدار بش ...

باور کن اصلنننن بفکر خودم نرسید از شب قبل آماده کنم😍مرسیییی

واااای خدایا انگار از جانب من داری حرف میزنی. فک کنم شوهر شما هم بچه ننه هست. چقد حساسه مادر شوهرم ب ...

وای حالا انگار شما داری از جانب من حرف میزنی با این تفاوت ک من پیش مادرشوهرم اینا زندگی میکنم و ایشون یه مدت هر روز میگف تو صبحونه نمیدی به پسرم و فلان جلوی هرکی مینشست میگفت حتی یه سری چنتا از دوستا شوهرمو ک یکمم رودرواسی داشتیم دعوت کرده بودیم خونمون ک خانم جلو همه برگشت گفت لیلا به پسرم صبحونه نمیده صبحا بیدار نمیشه تا ظهر یا بعدظهر میخوابه ..بعدم من ک تقصیری ندارم چون توی زندگیم یه مشکلی پیش اومد یه مدت مریض بودم بخاطر ادن نمیتونم زود بیدار شم کم کاری تیروئید هم گرفتم ک دیگه نگوووو کلا خوابم بهم ریخته .. بعدم ج ن ده خانوم ازبس گفت دیگه افتاده به دهن شوهرم ک تو به من صبحونه نمیدی منم خیلی ناراحت میشم از شوهرم اخه اون ک وضعیت منو میدونه . میدونم ک مادرشوهرم پرش میکنه یه لقمه نون ب شوهرم بده هزار بار میگه

قربونت عزیزم خوشحالم ک نظرم مفید بود واست .. میتونی مثلا از این مربالا کوشولو ها بگیری با یدونه کره ...

حالا ک گفتی شب قبل اماده کنم کلی چیز میشه درس کرد😋

واااای خدایا انگار از جانب من داری حرف میزنی. فک کنم شوهر شما هم بچه ننه هست. چقد حساسه مادر شوهرم ب ...

یادم رفت بگم شوهر منم خیلی بچه ننس و مادرشوهرمم از اوناس ک جلو روت خوبه ولی پشت سر یکارایی میکنه ک نگو ... منو ناراحت میکنه بعد میدونه ک ب شوهرم میگم اون روز جلو شوهرم انقده قربون صدقه میره ک اگ ب شوهرم بگم مامانت این کارو کرد اصلا باورش نمیشه

زخم معده اصطلاح بود.خدانکنه.مریض نیست.خودم گفتم😂اخه خودمم دوس دارم صب زود پاشم صبونه بخورم.فقط نمید ...

هیچ راهی نداره. من خودم مجبورم برای سرکار. با بدبختی از خواب بیدار میشم.