2777
2789

من سقط داشتم.یه تیکه از جفت مونده بود همش لخته خون میدیدم.

بعد اطرافیان هی میگفتن نری کورتاژ کنی رحمتو داغون میکنن دیگه بچه دار نمیشی و از این حرفا.

منو بستن به دمنوش و عرقیجات.

سرتو درد نیارم.ی روز با خونریزی شدید از خواب پریدم.

تا منو رسوندن بیمارستان از شدت خونریزی بیهوش شدم.فشارم ۳ بود.منو احیا کردن.خدا اول ب جوونی خودم بعدم به بچه م رحم کرد که الان زنده م.

سه برابر هزینه کردم.نزدیک بود جونمم بدم.

به حرف بچه های اینجا گوش نده.حتما برو دکتر متخصص زنان.اگر لازمه کورتاژ کنی انجامش بده.هیچ طوریت نمیشه.من بچه دومم هم آوردم در کمال صحت و سلامت.کورتاژ اگر توسط جراح مجرب انجام بشه هیچ ضرری نداره.مواظب خودت باش و همین امروز برو دنبال درمانت.اصلااااا پشت گوش ننداز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا هرکس ی چیزی میگی ....لنقدررررر دمنوش خوردم مردم

دمنوش بیشتز میکنه خونریزیو.

بزای من دکتری که سونوم کرد هم گفت نری کورتاژ بقایا خودش با خون پریودی دفع مبشه.

ولی عزیزم اشنباه منو نکن حتما از دکتر زنان نطرخواهی کن.

من بعد ۱۰سال از اون روز هنوز آثار کم خونی در بدنم داره آزارم میده

دمنوش بیشتز میکنه خونریزیو. بزای من دکتری که سونوم کرد هم گفت نری کورتاژ بقایا خودش با خون پریودی د ...

دکتر سونوی من شنبه گفت برو کورتاژ بقایات زیاده ۵سانت در ۲.۵البته اون موقع خونریزیم قطع شده بود.....اما دارو گیاهی خوردم ب گفته دکتر متخصصم راه افتاد دوباره رحمم و شروع کرد به لخته دفع کردن الان سرگیجهدارم

الانم مثل حامله ها همش ضعف دارم و تهوع

سقط خیلی بده.بقول قدیمیا میگن ده تا بزا ولی یکی سقط نکن.

یعنی اینقدر زیان باره برای خانما.

راهی نداری باید خودتو تقویت کنی.وگرنه خیلی ضعیفت میکنه.

این حالتها هم که داری ناشی از ضعف بدنته.

قرص مکمل و آهن یادت نره بخوری هرروز

رحمتو گرم نگه دار.

سیاهدانه و عسل 

رازیانه

کاچی

عسل و مویز و خرما اینا رو مرتب بخور

لبنیات و فست فود و گوشت ماهی و مرغ و گاو و کلا سردیجات رو حداقل تا ۴۰روز مصرف نکن تا میتونی.

دور رحمتو شال ببند گرم بمونه.

اینا رو رعایت کن انشالله خوب میشی.ولی پیگیر بقایا هم باش که بفهمی دفع شده یا نه.

من ۲ روز دفع لخته داشتم بعدشم تا ۵ روز مثل پریودی و اخرش لکه بینی رفتم سونو گفت ۱ در ۱و نیم بقایا مونده ارزش کورتاژ نداره...بعد قرص نوشت  قرصم خوردم سونو دادم گفت همش دفع شده الانم اولین پریود بعد از سقطمه