2777
2789

من همش یادم میاد میگم چقد خنگ بودم😂😂بلد نبودم ریپلای کنم😐میگفتم اینا چجوری اینکارو میکنن.هرکی تاپیک میزد و جواب بقیه رو میداد...... نمیدونستم کادر استارتر زرده😂😂ایقد تو تاپیکا اسم استارتر رو حفظ میکردم میگشتم تو کامنتا بینم کدومشه جواب چی داده😂

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

میگفتن استارتر چراغت سبزه یا زرد میگفتم چراغ دیگه کجاست اینا چی میگن 😂وای خدا 😂فک کنید تاپیکی که صفحاتش زیاد بود میخاستم بخونم میخاسم برسم به صفحه مورد نظرم یکی یکی میزدم بره جلو نمیدونستم تو اون کادر میشه صفحه مورد نظرتو بزنی و (برو) رو بزنی که بره همون صفحه.تاپیک ذخیره میکردم نمیدونستم کجا میره بیخیالش میشدم😂😂😂عجب خنگی بودم من

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)

تاپیک زدن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بعد ها بروز رسانی رو کشف کردم و یادمه ازینکه هر سری لازم نبود تبادل نظراتو بزنم و انتظار لایک و ریپلای بکشم تا برگردم دوباره به اون تاپیک،اشک شادی تو چشمام جمع شد..

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

نمیدونستم امضا چیه😂😂😂😂😂😂

تا هفته اول درگیر امضا بودم

همش میگفتن لایک به امضات من باخودم میگفتم اینا چی میگن امضا چیه؟😂😂😂

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤