2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی داشتین میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست
بیمارستانی که میخوام برم اپیدورال داره ولی همه میگن اپیدورال چون حس نداری نمیتونی زور بزنی اخر سر مج ...

اپیدورال نکن عزیزم. اسپاینال کن عالیه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
بیمارستانی که میخوام برم اپیدورال داره ولی همه میگن اپیدورال چون حس نداری نمیتونی زور بزنی اخر سر مج ...

نه اتفاقا همه ی اعضای بدن حس داره حتی می تونی راه بری فقط عضلات رحم را بی حس می کنند که درد نکشی یه کم هزینه اش زیاده ولی به نظر من می ارزه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر تو هرفردی فرق داره 

یکی میگه اسونه یکی میگه سخته

من خودم تجربه کردم در عرض دوساعت زایمان کردم دردشم قابل توصیف نیست که مقایسه کرد اما قابل تحمله با نفس گیری عمیق کنترلش کردن

دردش فرق داشت اصلا شبیه در پریودی نبود 

اخراشم که بچه میخواد بیاد درد نداری فقط حس زور داری ببخش مثل درد پی پی😅

وقتیم بچه میاد اصلا اینقد ارامش داری که خوابت میبره من که اصلا نفهمیدم کی بخیه زدن ،خوابم برد😜😪👶

راستی برای زایمان راحت خیلی سوره قدر رو خوندم

راستی هرموقع زور داشتی زور بزن الکی زور نزن به رحمت فشار میاد

ویا بعدش بواسیر میگیری

در کل با ورزش نفس گیری میشهودوش اب گرم ارامش میگیری

با جیغ وداد بدتر میشی

پس ارامش خودت رو حفظ کن

التماس دعا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ارع منم کلاس رفتم میگفت باید هی نگاه کنن بهت بگن زور بزن ،زور نزن ،واس همین سخته 

در کل میشه تحملش کن 

هرموقع ببینن اوضاع وخیمه سریع میبرن برای سزارین خیالت راحت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲