2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی داشتین میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست
منم نرفتم  سرویکسم کوتاه گفتن زایمان زودرس میگیری اولیم نرفتم

عزیزم ایشالله که سر موقع زایمان کنی.ولی کتابای مربوط به زایمانو بخون که با روندش اشنا بشی.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
زایمان طبیعی بزرگترین اشتباهه..منم میخواستن گول بزنن برم طبیعی ولی نرفتم

اره واقعا منم خیلیییییی پشیمونم خیلیی دستگاه تناسلی و از دست دادم از مادر شوهرم متنفرم ک مجبورم کرد هی میگفت بری تو اتاق عمل خوب نیست فلانی رفت تو اتاق عمل یه نفر اومد سینه هاشو گرفت، یعتی یادم میاد دلم میخواد خودمو خفه کنم از دستش ک اینقد برنامه ریزی کردن ک من سزارین نکنم نمیدونم چرا دختراش رفتن اتاق عمل برا عمل بینی و... کسی ب سینه هاشون دست نزد؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درد سنگ کلیه سخته..من سه بار سنگ داشتم ولی تحملش برام اسون بود

سنگ کلیه....منم کشیدم درد سنگ کلیه در برابر درد زایمان قلقلکه

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
رفتم ولی چیز خاصی نگفتن

من دلم میخواد سزارین بشم ولی فکر نکنم بشه.دارم سعی میکنم خودمو واسه طبیعی اماده کنم.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
شما تجربه داشتی؟همسن الان بعضی وقتا دلم درد میگیره میگم این اینجوریه وای به حال روز زایمان

بله سه بار 

بهت پیشنهاد می کنم از زایمان اپیدورال استفاده کنی چند تا از فامیلهای ما از این روش استفاده کردن خودشون می گفتم داشتیم می خندیدیم بچه مون به دنیا اومد کامل بدون درد 

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

د.بستگی داره کدوم شهر و بیمارستانی اینکارو بکنی.خیلی جاها شنیدم ارزش قائل نیستن و هربلایی سر زن زائو میارن.اونطوری اعسردگی میگیری بعد از زایمان مثله خیلی ها.اگه تو خارج بودی بهت میگفتم قطعا برو طبیعی ولی تو ایران اعتباری به رفتاره درستشون نیست.من خودمم التماس میکردم که یه پتو بدن زیر کمرم بزارم وقت ه زایمان کمرم داشت میشکست.میخندیدن میگفتن عجم ه.چون تو کردستان بودم.اصلا از بیمارستانش راضی نبودم.پشیمونم‌سزارین نکردم.تا سال ها افسردگی ه زایمان داشتم.لگنم کوچیک بود یه تلمبه زدن بعد از یک عالمه درد.و اونجامو پاره کردن.به شدت بخیه خوردم. و مثله سزارین و حتی بدتر،تا ماه ها نمیتونستم راحت بشینم و....

دلم یه همدم ه توووپ میخواد.سیراب بشم از محبت.
بله سه بار  بهت پیشنهاد می کنم از زایمان اپیدورال استفاده کنی چند تا از فامیلهای ما از این روش ...

بیمارستانی که میخوام برم اپیدورال داره ولی همه میگن اپیدورال چون حس نداری نمیتونی زور بزنی اخر سر مجبور به سز میشی

والا من انقد دوران بارداریم سخت بود و هس منتظرم وقت زایمانم برسه و طبیعی هم باشه بنظرم چیزی نیس در مقابل دوران بارداریم و هرکی دیدم طبیعی بوده خوب بوده و راضی 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم طبیعی میخوام ان شاءلله

سعی کن از لحاظ روحی خودتو آماده کنی اصلا نترس. در کنارش ورزش های بارداری و پیاده روی مخصوصا از هفته ۳۸ و... رو حتما انجام بده

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
بله سه بار  بهت پیشنهاد می کنم از زایمان اپیدورال استفاده کنی چند تا از فامیلهای ما از این روش ...

ببخشید زایمان اپیدورال چطوریه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی