2777
2789

راستشو بگید درد زایمان طبیعی چجوریه؟ من سردرد شدید تجربه کردم سنگ کلیه تجربه کردم درد پریودم تقریبا شدید بوده تا حالا درد سنگ شکن تجربه کردم حالا میخوام بدونم خیلی از اینا بیشتره ؟اول شهریور تقریبا بچم بدنیا میاد تصمیمم بر زایمان طبیعیه ولی خیلی استرس دارم

لطفا کمک کنید.

کلاسای امادگی زایمان نرفتی؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردش شدیده ولی قابل تحمل نگران نباش زود تموم می شه

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 

استرس نداشته باش الان داشته باشی استرس یا نداشته باشی رو دردش هیچ تاثیری نداره، درد داره ولی استرس از الان نداره چند ساعته میمیری و زنده میشی از درد ولی فقط چند ساعته و بعدش فراموش میشه 

خب من الان میگم دقیقا مال من چطوری بود...

فکر کن کل بیمارستان با اون همه حجم و آدماش و وسایلاش از لای دو استخون که نزدیکن بهم میخواد بزنه بیرون پس مجبوره استخونتو بشکنه بیاد بیرون

Ok?

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...