2777
2789
عنوان

به دست اوردن شوهر خانراده ذلیل دهن بین...

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 41 پست
درباره خانواده شوهرت باشوهرت حرف نزن گله نکن و کینه و ناراحتی هایی که ازشون داری رو جلوی شوهرت تکرار ...

مرسی عشقم واقعا حرفات خوب بود. من اصلا راجغ به اونا حرف نمیزنم البته تا زمانیمه حرف خانوادمو نکشه وسط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من نمیتونم کاری کمنم

خود همسرت باید همکاری کنه و ب این باور برسه کارش اشتباه هست... وقتی باور کرد ک کارش اشتباهه ...میتونه ب خودش کمک کنه....اگر مشاور نمیاد .... خودت برو تنهایی و از مشاور بخواه طرز برخورد باعاش رو بهت آموزش بدع

کریستینا68هستم.به دلیلی که من بی اطلاع هستم کاربری قبلیم تعلیق شده😊
خود همسرت باید همکاری کنه و ب این باور برسه کارش اشتباه هست... وقتی باور کرد ک کارش اشتباهه ...میتون ...

دو دفعه رفتم مشاور گفته  ما به درد هم نمیخوریم اما من اصلا اینو قبول ندارم

دو دفعه رفتم مشاور گفته  ما به درد هم نمیخوریم اما من اصلا اینو قبول ندارم

شما الان ازدواج کردی و بچه داری

پس باید  مسیله رو.حل کنی

نه ک صورت مسیله رو پاک کنی

بهتره مشاورت رو عوض کنی....

نه من به طلاق فکر نمیکنم اصلا چون بچه دارم

بنظرم اگه بتونی ب شوهرت بقبولونی ک این عیب رو داره 

و دهن بین هست ... و یه کاری کنی از این عیب بدش بیاد خیلی خوبه

مرسی عشقم واقعا حرفات خوب بود. من اصلا راجغ به اونا حرف نمیزنم البته تا زمانیمه حرف خانوادمو نکشه وس ...

دراین صورت بگو احترامتو دارم و من راجع به خانواده تو اظهار نظر نمیکنم پس توهم درباره خانواده من حرف نزن، بگو همه چی متقابله و من دوست ندارم از این به بعد تصمیم گرفتم راجع به خانوادت هیچی نگم پس توهم نگو

یعنی من نمیتونم کاری کمنم

همون عکس نوشته ها و حدیث ها درباره دهن بینی و مشکلاتش براش بفرست اگه آدم معتقدی باشه شاید بخونه روش تاثیر بذاره، اما هیچوقت مستقیم کنارته نده براش بخونه، مثلا خونه نیست یا سرکاره به گوشیش بفرست