2777
2789
عنوان

به دست اوردن شوهر خانراده ذلیل دهن بین...

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 41 پست
عزیزم من مشکل شما رو داشتم  البته همسر من اصلا دهن بین نیست  ولی خانوادش دروغ تو و دو به ...

واقعا خوب جلوم خوبن. یا ملن انگار نانرئیم. چون خونشون دو طبقه‌اس اصولا مرداشرن میرن یه طبقه زنا یه طبقه اینا کلا گن رو نمیبینن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من اصلا ادم حرفی نیستم بخدا ساکت میشینم یه گوشه. اما حرف درمیارن. الان چند وقته نمیبینمشون چیکار ...

خخخخ عین خودمی.ولی فرقش اینه اصلا برام مهم نیست در موردم چه فکری میکنن.

اما همینجوری همشون طرفم هستنِ.چون میدونن فضول و خبر چین و اینجور چیزها نیستم.فقط جاری هام حرص میخورن که خودمو میگیرم😃

خب یاد بگیر  تاثیرش رو میبینی

از کجا چجوری؟ من از بچگی رزمی کارکردم یعنی تو اوج بلوغ. حالا تاثیرش شده یه ادم خشک که حتی ابراز احساسات هم برام سخته. واقعا لطابت زنونه ندارم. غرورم خیلی مهمه. مثلا ارایش میکنم تیپ میزنم  از سر شب کافیه شوهرم یه تیگه بندازه یا یه چیری بگه اونوقت بهم بخوره همه رو پاک میکنم  و شلوا و تیشرت میپوشم. 

خخخخ عین خودمی.ولی فرقش اینه اصلا برام مهم نیست در موردم چه فکری میکنن. اما همینجوری همشون طرفم هست ...

مامی جون من اصلا خونواده شوهرم مهم نیستن چون له خانوادم بی احترامی کردن کلا گذاشتمشون کنار.

فقط،شوهرم مهمه که جذب زندگیم و خودم بشه چون بچه دارم.

جلو شوهرت مادرشو تحویل بگیر که وقتی اونا چیزی میگن باور نکنه. احتمالا با مادرش هم خشک برخورد میکنی. ...

کلا جلوم چیزی نمیگفتن. پشت سرم غوغا میکنن. چون شوهرم قبل ابنکه بیاد خونه  یک ساعت میره خونه باباس. با لینکه اتو خونشون هم زندگی  نمیکنم

مامی جون من اصلا خونواده شوهرم مهم نیستن چون له خانوادم بی احترامی کردن کلا گذاشتمشون کنار. فقط،شوه ...

شوهرت فقط با محبت الکی تو دوراهی ها ازش نظر خواستن.یا هر حرفی شد بگو هرچی تو صلاح میدونی.یکم عشوه اومدن و ناز اومدن یاد بگیر.

کلا جلوم چیزی نمیگفتن. پشت سرم غوغا میکنن. چون شوهرم قبل ابنکه بیاد خونه  یک ساعت میره خونه باب ...

به هر حال اونا سالها خانواده اش بودن. متاسفانه همسرت هم درک نداره که الان شما خانوادشی و اولویت با شماست. باید کم کم اعتمادشو جلب کنی جوری که اگه حرفی هم زدن بیاد از خودت بپرسه. ببین شوهر من موقع دوستی همش میگفت منو درک کن فلانی اینجور کرد تو درک اون اینجوری شد تو درک کن. تو مشاوره پیش از ازدواج مشاور چند جلسه در مورد این باهاش حرف زد و قانعش کرد که فشار باید همه جوره بره بیرون. شاید مشاور به شما هم کمک کنه.

از کجا چجوری؟ من از بچگی رزمی کارکردم یعنی تو اوج بلوغ. حالا تاثیرش شده یه ادم خشک که حتی ابراز احسا ...

از مشاور کمک بگیر

برای آرامش روح مادرم فاتحه میخونید؟🥺💔دلتنگی یعنی حال هر روز من بدون تو ،،، مادر😔😭
به هر حال اونا سالها خانواده اش بودن. متاسفانه همسرت هم درک نداره که الان شما خانوادشی و اولویت با ش ...

مشاوره رفتم اماتنها فایده نداره شوهرم اصلا نمیاد مشاوره

درباره خانواده شوهرت باشوهرت حرف نزن گله نکن و کینه و ناراحتی هایی که ازشون داری رو جلوی شوهرت تکرار نکن، چون دیدش نسبت بهت منفی میشه و میگه تو همش با خانوادم مشکل داری، از لحاظ جنسی و عاطفی شوهرتو تامین کن،بهش ثابت کن که دوسش داری و حرفای دیگران باعث جدایی تون نمیشه،محیط خونتون آروم باشه،از لحاظ ظاهری به خودت برس،خونه هم مرتب و غذای شکم آقا هم حاضر،( خیلی عکس نوشته ها تو اینترنت هستن که درباره رابطه زنوشوهر و دوست داشتن همو، عدم دخالت خانواده ها) از این عکسا براش بفرست بخونه،کم کم ملکه ذهنش شه